Den utrpäglade grus specialisten Marcel Granollers spelar på hemmaplan här i Madrid och möter en serve kanon från Rumänien vid namn Marius Copil, på detta underlaget och med Copils grundspel ser jag bara en enkel utväg.

  • Matchen : Marcel Granollers – Marius Copil
  • Liga : ATP Madrid
  • Speltips : Marcel Granollers -1.5 set
  • Odds : 1.70 @ Pinnacle Sports
  • Units : 3/5
  • Spelstopp : 11.00

 

Marcel Granollers ifrån Spanien är en utpräglad grus specialist. Det är på detta underlaget han tar sina poäng och har till och med lyckats ta sig till en final i år som han dock förlorade emot Garcia Lopez. Marcel åkte ut tidigt förra veckan och åkte till Madrid för att ta lite ledigt och träna på hemmaplan vilket jag tror kommer ge sina resultat, iallafall i denna matchen då han ska vara en gigantisk favorit. Med Marcel’s spelstyrka att hålla bollen i spel så tror jag att Copil helt enkelt kommer missa och då Granollers är otroligt bra på att få in returerna i spel så kommer det helt enkelt bli för tufft för Copil att kunna pressa honom i denna matchen.

Marius Copil ifrån Rumänien är ingen spelare som hämtar sina poäng på gruset, snarare inomhus då han får användning av sin enorma första serve, här på gruset så kommer den inte alls ge samma resultat utan Granollers kommer få mycket större chans att kunna få in bollen i spel vid fler tillfällen. Copil har en duglig forehand men hans backhand är inte alls bra, där kommer dom flesta av misstagen att ske och om Granollers har lite taktik i skallen så kommer han att spela i princip allting där.

Gör Granollers en helt okej match så löser han detta med bravur för här skiljer det i spelstyrka på underlaget, enormt.

Lycka till!

/Lidde