Andalusiskt derby står på schemat för måndagsmatchen i Spanien denna vecka, detta när Granada tar emot Sevilla hemma på Los Cármenes. Ena laget imponerade stort i senaste omgången och dom får även mitt tips i denna match. Häng med!

  • Match: Granada – Sevilla
  • Spel: Sevilla
  • Odds: 2.37 @ bet365
  • Units: 6/10
  • Spelstopp: 21:00

Granada har ingen större form att skryta om nu för tiden då man har fyra förluster på sina fem senaste matcher. Närmast kommer man från en helt galen match på Camp Nou som Barcelona till slut kunde vinna med 5-3. Men man blev bjudna på två straffar i den matchen av Dani Alves och egentligen skapade man inte särskilt mycket farligt framåt. Jag tror man kan ha lite ”baksmälla” efter den matchen då man fick slita otroligt tungt till absolut ingen nytta alls.

Saknas resten av säsongen gör förmodligen Pape Diakhate och algeriska mittfältare Hassan Yebda. Man får även klara sig utan Carlos Martins här som avtjänar en avstängning.

Stekheta Manu del Moral.

Sevilla har jag gått och väntat på hela säsongen att dom ska komma igång, och nu tror jag vi kan få se en liten forcering uppåt i tabellen. Formen måste ses som ganska hyfsad trots allt med tre vinster och ett kryss på de sex senaste matcherna, man har då trots allt mött Barcelona i en av förlusterna. Senast spelade man ut Racing Santander efter noter och det var aldrig något snack om vilket lag som var hungrigast på de tre poängen. 0-3 slutade den matchen och lite av en matchvinnare blev Manu som fick sätta dit två strutar. Nu kanske man inte ska dra allt för stora växlar på den matchen då Racing är riktigt dåliga, men spelet såg riktigt bra ut och man radade upp chanser.

Tyvärr för Sevilla så är Perotti åter igen på sjukbänken och kommer inte till spel här, saknas gör även Emir Spahic.


Sevilla har absolut mest kvalité av dessa två lag, och kommer man bara upp i liknande spel som senast så ska detta gå vägen. Bet365 erbjuder 2.37 för tvåan och det spelar vi lite över medelinsats på.

/e@sy