Om dryga timmen drar vi igång på Los Cármenes där Sevilla gästar Granada. Jag har fått span på ett spel i den här matchen som jag bara måste testa med en mindre insats. Häng på!

  • Match: Granada – Sevilla
  • Spel: Hemmalaget över 1,5 mål
  • Odds: 2,90 @ expekt
  • Insats: 3/10 units
  • Spelstopp: 17:00

Granada hade ingen större lycka inledningsvis på säsongen där spelet inte såg särskilt lovande. Det var framförallt offensiven som man hade bekymmer med och även fast man kom till en hel del lägen så var man ruskigt ineffektiva. Man hade även nyförvärvet Piti skadad och det var givetvis en bidragande faktor till den snåla målskörden. Men nu är Piti tillbaka och det verkar satt fart på hela anfallet. Brahimi är otroligt svårfångad när han sätter fart och även El-Arabi är hetare än någonsin framför målet. Nu gick man förvisso mållösa i senaste omgången mot Barcelona men man hade mycket väl kunnat göra två mål i den matchen med lite flyt i avsluten, bland annat så hade man ett rungande skott i ribban. Det är ett bra anfall man har med den nämnde trion och idag ställs man inte mot något toppförsvar.

Enda avbräcket hos hemmalaget är Iturra som är avstängd, i övrigt har man samtliga spelare redo för spel.

piti642350

Sevilla har gjort en liknande resa som Granada där man inte plockade särskilt många poäng i början på säsongen. Men med två raka segrar i bagaget så har man klättrat upp på en 8:e plats och har nu två pinnar till godo på kvällens motståndare. Men man har inte klättrat i tabellen tack vare ett stabilt försvarsspel, utan det är mer tack vare att man öst in mål framåt. Det är få lag som släppt in fler mål i ligan och backlinjen hos Sevilla känns inte trygg på något vis. Nyförvärvet Pareja går skadad och det är utan tvekan den bästa mittbacken man har i truppen. I hans frånvaro får Fazio, Cala och Carrico göra upp de två mittbackspostionerna, och det är verkligen inga stjärnor någon av dom.

Förutom Pareja så stryker vi även långtidsskadade trion Cheryshev, Marko Marin och Trochowski.


Jag tycker vi får riktigt bra betalt för det här spelet då Granada har ett riktigt fint anfall trots att man inte öst in mål. Idag ställs man inte mot något toppförsvar och då tycker jag även att man ska ha hyfsade chanser att stänka in två bollar. Expekterbjuder fina 2,90 för det här spelet och det är värt en mindre insats!

/e@sy