En match i la liga idag och det är Real Madrid som reser till Granada för att hämta hem tre poäng till huvudstaden. Jag tror man fixar detta men Granada kommer nog bita ifrån sig bra här.

  • Match: Granada – Real Madrid
  • Spel: Båda lagen gör mål
  • Odds: 1,70 @ betsson
  • Insats: 6/10 units
  • Spelstopp: 21:00

Granada har värvat riktigt bra inför den här säsongen och framförallt offensivt har man fyllt på truppen med ett par riktiga klasspelare. Piti värvades in från Rayo Vallecano och alla som följda la liga förra säsongen fick se vad han kan göra med sin vänsterfot, en fantastisk spelare som gjorde hela 18 ligamål under fjolårssäsongen. Man har även värvat in Riki från Deportivo som jag tycker är en riktigt bra anfallare trots att han börjar komma upp i åren, han var avstängd i premiäromgången men finns nu alltså tillgänglig för spel. Just premiärmatchen lyckades Granada vinna på bortagräs mot Osasuna med 2-1. Det är aldrig lätt att åka till Pamplona och hämta poäng men jag tycker man gjorde en helgjuten match och förtjänade vinsten. Nu blir det helt klart tuffare emot och förmodligen plockar man ingen vinst idag, men med det material man har offensivt tycker jag helt klart man ska kunna näta ikväll.

Inga skador eller avstängningar hos hemmalaget men man väljer att lämna Ighalo och Siqueira utanför truppen.

GranadaRealMadrid

Real Madrid vann också sin premiärmatch då man slog tillbaka Real Betis med 2-1 hemma på Santiago Bernabeu, stor segerhjälte blev nyförvärvet Isco som nickade in slutresultatet med 5 minuter kvar av matchen. Men jag tycker inte marängerna imponerade särskilt mycket och framförallt defensivt tycker jag det såg väldigt darrigt ut stundtals. Ramos hamnade på efterkälken flertalet gånger och samspelet med Pepe fungerade inte alls på mittbacken. Men offensivt skapade man en hel del chanser och hade bara Benzema lärt sig att ligga på rätt sida offsidelinjen hade Real Madrid gjort dubbelt så många mål, om jag inte missminner mig gjorde man tre offsidemål. Även Ronaldo var lite blek i premiären och där har ju Real Madrid ett hyfsat sparkapital.

Lite problem hos bortalaget som sedan tidigare saknar Xabi Alonso och nu även Khedira som utgick skadad senast. På frånvaro listan hittar vi också Illarramendi samt Varane.


Jag tror Granada hade haft goda chanser till att sätta en boll även fast Real Madrid kommit med det absolut starkaste laget. Nu tror jag ännu mer på ett hemmamål då Khedira är skadad och man förmodligen kommer spela med orutinerade Casemiro tillsammans med Modric på innermittfältet. Båda lagen gör mål känns som ett gjutet spel och det blir en insats strax över medel på detta.

Testar även ett par andra spel i matchen:

Över 3,5 mål i matchen – 2,29 @ betsson- 3/10 units

Granada över 1,5 mål – 3,75 @ bet365- 2/10 units

/e@sy