Los Cármenes står som värd för mötet mellan Granada och Osasuna i kväll. Hemmalaget fick äntligen lite utdelning i senaste omgången och med det självförtroendet tror jag man blir farliga här.

  • Match: Granada – Osasuna
  • Spel: Granada över 1,5 mål
  • Odds: 2,20 @ bet365
  • Insats: 5/10 units
  • Spelstopp: 20:00

Granada har gjort det jag förväntat mig av laget så här långt in på serien och ligger för tillfället på en 9:e plats. Man värvade en del tunga namn inför säsongen och även fast man inte fått maximal utdelning så tror jag man blir giftiga framöver och klättrar ett par placeringar till. Man har haft lite problem med målskyttet och jag tror därför det var väldigt viktigt att få en islossning mot Valladolid (4-0) förra helgen, för laget saknar knappast chanser i sina matcher. Uppsättningen anfallare man har i laget är riktigt bra och jag är extra förtjust i Brahimi (bilden). Jag hade noll koll på den här killen inför säsongen, men jag kan lova att Granada inte får behålla honom särskilt länge till. Är den spelare som lyckats med flest dragningar i la liga denna säsong och det är rena lekstugan när han får bollen på sin kant. Sedan har man även bra bänkspelare att kasta in i bland annat Riki och Buonanotte.

Hemmalaget får idag klara sig utan Diakhaté och Yebda, sedan tidigare finns även Ighalo på skadelistan. Nämnde Brahimi har haft lite problem med en fot sedan förra matchen, men ingen fara för spel idag rapporteras det.

granadabrahimi

Osasuna har klättrat upp till en 14:e plats i tabellen efter fina resultat på slutet, där man plockat två segrar och två kryss på de fyra senaste matcherna. Man ser ut att ha fått igång målskyttet och det var nog väldigt längesedan som laget gjorde mål i fyra raka matcher. Men defensivt är inte Osasuna lika starka som tidigare säsonger och även fast man bara släppte in en balja mot Betis (2-1) senast så var det inte tack vare ett bra försvarsspel. Betis pepprade på med chanser och var det inte värdelösa avslut så stod målvakt Fernandez i vägen. Men Fernandez kommer inte stå i vägen idag då han rev ner Ruben Castro senast och ådrog sig ett rött kort, istället slänger man in andrakeepern Riesgo. Ingen dålig målvakt på något vis och han har dessutom en stor portion rutin i kroppen efter flertalet säsonger i Sociedad. Men sedan han kom till Osasuna har han inte fått särskilt många matcher och det är självklart ett frågetecken.

Förutom avstängda Fernandez har man även Nino och Sisi fortsatt på skadelistan.


Med förra hemmamatchen på näthinnan så ger jag det här spelet bra chans att sitta. Granada skapar alltid en massa chanser och får man bara lite utdelning så ska vi få se två hemmamål. Bet365erbjuder fina 2,20 för det här spelet och det får sig en medelinsats!

Testar även två sidospel i matchen med mindre slantar:

Granada över 2,5 mål – 5,00 @ bet365 - 0,5/10 units

Bertran gult kort – 2,85 @ betsson- 0,5/10 units

/e@sy