Som vanligt är det måndagsmatch i primera division, och denna gång bjuds det på mötet mellan Granada-Malaga. Ena laget har en rad spelare borta ikväll pga skador och avstängningar, därför känns det intressant att spela emot till ett fint odds.

  • Match: Granada – Malaga
  • Spel: Granada (1×2)
  • Odds: 3.10 @ Bwin
  • Units: 3/10
  • Spelstopp: 21:00

Granada placerar sig långt ner i primera division, först på 18:e plats hittar vi laget. Man har inte någon superform heller och har förlorat tre av sina fem senaste matcher. Hur sov haver så tog man en fin skalp senast då man bortaslog Real Betis med 2-1, man spelade bra i den matchen och sett till matchbilden och chanserna så behöver man inte be om ursäkt för segern. Normalt sett så är man även bättre på hemmagräs där man pressat lag som Barcelona (0-1) och Atletico (0-0).

Till dagens match är de flesta pigga och fräsha. Endast målvakten Roberto Fernandez kommer missa kvällens möte, men han har varit borta ett par veckor så det är inget nytt avbräck.

Malaga har haft en eländig säsong hittills och ligger bara på en 8:e plats i ligan, något som helt klart inte är godkänt om man ser till värvningarna man gjort. Man tog en vinst senast mot Sevilla med 2-1 på hemmagräs, där man också tar merparten av sina poäng. Man har inte alls varit bra på resande fot i år med endast två segrar på tio matcher.

Senaste matchen mot Sevilla var väldigt hetsig med fult spel och det resulterar i att Malaga har ett par avbräck idag. Både Isco och Sanchez får stå över kvällens drabbning pga avstängningar. Saknas gör också Ruben, Joaquin och Baptista sedan tidigare. Sedan stryker vi även Ruud van Nistelrooy som dragit på sig en knäskada. Det är tunga avbräck det.

———————————————————————————–

Ska göra klart att det inte är några stora summor jag sätter på Granada, men jag tycker att 3.10 är väldigt lockande med tanke på Malagas avbräck ikväll. Blir nog med största sannolikhet en målsnål tillställning som jag hoppas Granada kan gå vinnande ur. Vill man fega lite så finns dubbelchans 1x till drygt 1.50 hos de flesta bolagen.

Spelar även 3/10 units på under 2,5 mål, Malaga har offensiva avbräck och Granada är inte det målgladaste gänget. 1.72 erbjuder Bwin för detta.

/e@sy