Match på Los Carmenes denna lördag där ett pressat Granada gästas av Deportivo La Coruna. Ett hemmalag som måste gå för tre poäng mot ett kontringsskickligt Deportivo. Det luktar mål här!

  • Match: Granada – Deportivo
  • Spel: över 2 mål (goal line)
  • Odds: 1,725 @ bet365
  • Insats: 8/10 units
  • Spelstopp: 18:15

Granada har inte haft någon större lycka hittills denna säsong då laget parkerar som jumbo med tre inspelade poäng, som kom i den andra matchen för säsongen då Getafe (2-1) besegrades på bortagräs. Men efter detta har Granada fyra raka förluster på kontot och nu måste poängen samlas in. Hemmaplan för Granada har inneburit målglada matcher så här långt då samtliga tre hemmamatcher klivit över 2,5 mål. Laget släppte in tre mål mot både Eibar (1-3), Villarreal (1-3) och Sociedad (0-3). Granada stormar oftast framåt lite väl mycket på Los Carmenes och det har straffat sig ordentligt hittills. Av det jag sett i början på säsongen så är Deportivo otroligt snabba på att vända bollen, så det kan smälla till även idag. Bara fyra mål framåt för Granada hittills denna säsong, men det finns kapacitet och kan lossna när som helst.

Hos hemmalaget stryker vi idag Edgar och sätter ett frågetecken för Ruben Perez. Men Granada har en mycket bred trupp så detta är ingenting som påverkar allt för mycket, trots att det är två bra spelare.

granada_200x200deportivo_200x200

Deportivo La Coruna har imponerat stort på mig hittills denna säsong. Raden 3-2-1 på de sex inledande omgångarna innebär 11 insamlade poäng och en sjätteplats. Något som fungerat väldigt bra efter den mållösa premiären mot Sociedad är målskyttet, då Deportivo gjort hela 11 mål på de fem senaste matcherna. Extra lyckosam har Lucas Perez varit med sina fyra mål, en kille som gjorde sex mål på hela förra säsongen. Han gjorde två strutar i senaste vinstmatchen mot Espanyol (3-0), där Deportivo dominerade stort. Som jag redan nämnt är Deportivo väldigt kontringsskickliga, vilket kan komma väl till hands här mot ett offensivt Granada. Men defensivt har Deportivo släppt in mål i samtliga tre bortamatcher och det tror jag att man gör även idag.

Endast defensiva bekymmer hos gästerna där vi stryker backar Lopo och Luisinho.


Jag tycker vi får ett bra odds för överspelet här, då Granada måste kliva på för tre poäng och möter ett kontringsskickligt Deportivo. Vi testar över 2 mål i matchen med en större insats, där det är pengarna tillbaka på exakt två mål.

/e@sy