Intressant möte på Los Carmenes idag där ett pressat Granada tar emot Real Betis. Det finns inget annat än tre poäng som gäller för hemmalaget och det borde öppna upp den här matchen och bjuda på mål. Haka på!

  • Match: Granada – Betis
  • Spel: över 2,5 mål
  • Odds: 2,16 @ unibet
  • Insats: 7/10 units
  • Spelstopp: 18:15

Granada har bara en vinst hittills denna säsong och parkerar som jumbo i tabellen med fem inspelade poäng. Laget såg ut att gå mot sin andra ligaseger senast mot nykomlingen Sporting Gijon, men i matchens absolut sista sekund kvitterade Gijon till 3-3. Det grinar emot laget just nu då Granada hade många lägen att göra 4-1 innan det blev både 2-3 och 3-3. Nu är det en pressad Sandoval som står på sidan av planen, som kan få kicken snart om vinsterna inte börjar trilla in. Det borde innebära ett offensivt hemmalag idag och det var viktigt för självförtroendet att göra tre mål framåt senast. Men defensivt är Granada totalt odugliga och nu fick man två röda kort i matchen mot Gijon, båda defensiva spelare. Hemmaplan för Granada denna säsong har varit lite liknande matcher, där Granada tryckt på framåt och blivit bortkontrade, vilket även kan ske idag. Tre av fyra hemmamatcher har klivit över 2,5 mål.

Förutom mittback Doria och högerback Lopes så saknas även mittfältaren Ibanez. Det innebär en del ompusslande i defensiva ledet och det är givetvis inte optimalt.

granada_200x200betis_200x200

Real Betis har varit lite upp och ner hittills denna säsong. Laget placerar sig på en mittenposition i tabellen efter raden 3-2-3 tillsammans med en målskillnad på 8-12. Framåt har Betis många intressanta spelare och det är inte helt otippat Ruben Castro som leder den interna skytteligan på fyra baljor. Han startar förmodligen på topp idag med Joaquin, Ceballos och Portillo bakom sig, vilket är fyra herrar som kan straffa Granada ordentligt idag. Men defensivt har Betis bytt ut nästan hela backlinjen från förra säsongen och där finns det mer att jobba på. Försvarsarbetet mot Espanyol (1-3) senast var inte alls särskilt bra och jag skulle vilja påstå att Granada har en lite vassare offensiv än Espanyol. Tycker även att målvakt Adan sett lite darrig ut inledningsvis på säsongen.

Hos gästerna stryker vi idag Torres, Vargas, Molina och van der Vaart.


Granada är ordentligt pressade och hemmafansen kräver tre poäng idag. Det kommer öppna upp spelet här och säkerligen bjuda på en del mål. Vi testar en högre insats på över 2,5 mål i matchen!

/e@sy