Vi åker till Argentina och Buenos Aires där Maximo Gonzalez och en på nytt född Juan Monaco drabbas samman och jag kan se mig detta sluta i raka set för Monaco.

  • Matchen : Gonzalez – Monaco
  • Liga : ATP Buenos Aires
  • Speltips : Monaco -1.5 sets
  • Odds : 1.81 @ Pinnacle Sports
  • Units : 5/10
  • Spelstopp : 02.00

 

Maximo Gonzalez ifrån Argentina är en spelare som trivs allra bäst på gruset, däremot så har han inte lyckats göra skrämma någon i år. Han har hunnit med 3 vinster och två förluster på underlaget hittills och vinsterna är emot Ghem, Lappentti och Monteiro som inte ska skrämma någon, dessutom så hade han väldiga problem emot Monteiro och Ghem. Maximo plockade 5 games emot Verdasco i Sao Paulo för två veckor sedan och nu i Rio så åkte han ut direkt emot Montanes. Maximo är en spelare som lever väldigt mycket på sitt bollande och sin forehand och jag tror att en pånyttfödd Monaco kommer passa honom riktigt dåligt nu när Maximo inte har visat upp någon form på senaste.

Juan Monaco ifrån Argentina är på väg tillbaka, jag såg hans matcher förra veckan i Rio och det var väldigt imponerande. Han har börjat få tillbaka trycket i sina slag samt att han inte gör nära lika många UE’s som förut. Han vann väldigt enkelt över Nieminen och Giraldo i Rio för att sedan gå in och förlora emot Ferrer i ett avgörande set vilket är väldigt starkt. Monaco’s match emot Ferrer var otroligt bra, han visade upp att han är inne i en bra period nu och troligtvis så kommer han att plocka mycket poäng på gruset framöver.

Monaco ska vara stor favorit i denna matchen, 1.81 är för högt och det lär ha sjunkit tills imorgon.

Lycka till!

/Lidde