Vi lämnar Wimbledon för en stund och åker till Tyskland för Challenger touren där vi har två grus specialister som möter varandra och jag har en väldigt klar favorit.

  • Matchen : Maximo Gonzalez vs Paul Capdeville
  • Liga : Challenger Marburg
  • Speltips : Paul Capdeville att vinna matchen
  • Odds : 1.61 @ bet365
  • Units : 2.5/5
  • Spelstopp : 16.00

Maximo Gonzalez ifrån Argentina har varit borta ett tag på grund av skada men han har kommit tillbaka och spelat ett tag nu och börjar komma igång men han har inte imponerat i veckan i Marburg. Han har vunnit sina två matcher i två raka set men han har absolut inte mött något starkt motstånd, Ouanna som bara kan spela inomhus tennis då han lever på sin serve och sedan Naso som inte är den spelare han en gång var ”en medelmåtta”. Han bröt senast förra veckan en match på grund av skada så tror inte att allting ligger rätt till i kroppen än och nu när han ska möta en mycket bättre spelare än han har mött tidigare kommer den säkert att kännas och besvära honom.

Paul Capdeville ifrån Chile är en otrolig grus specialist, det är i princip det enda underlaget han tar sig långt i turneringarna på. Han har visat väldigt bra form i veckan då han har slagit enligt mig favoriten till att vinna turneringen, Mikhail Kukushkin som har visat väldigt bra form på sistone men Capdeville avfärdade honom i första omgången för att sedan slå tyskhoppet Andreas Beck efter att ha börjat sisådär.

Dessa herrar har möts sex gånger i sina karriärer varav två i år, alla matcher har slutat med Capdeville vinst så det ligger i bakhuvudet på Gonzalez att detta är en mardröms motståndare och det är inte hans favorit han ser på andra sidan nätet.

Lycka till!

/Lidde