Oddset är bra och normalt sett skall det skilja en hel del mellan dessa herrar.

  • Match: Andrey Golubev – R.R. Hidalgo
  • Tips: 1 (Golubev vinner)
  • Odds: 2,11 @ Pinnacle
  • Units: 3/10
  • Spelstopp: 13/7 11.00

Analys:

Golubev har haft en usel säsong hittills och inte alls spelat bra i sina grusmatcher. Han är ändå rankad på 46:e plats och är i grunden en mycket bättre spelare än dagens motståndare. Golubev har spelat i de stora turneringarna och mött spelare som Söderling, Fish, Juan Monaco x 2 och Bellucci. Om han vill kunna vända på sina hittills usla grussäsong så är detta ett utmärkt tillfälle när han nu möter 142-rankade Hidalgo. Jag tror att han vill visa att han är bättre än vad de senaste resultaten visar och dessutom ta revansch för förlusten senast mot Hidalgo (2007).

Hidalgo är som sagt rankad 142 i världen och har spelat mest i de lite mindre turneringarna i år, t.ex. Challenger touren. 33-årige Hidalgo gör nu sin första match i Båstad och ställs mot en tuff motståndare. Hidalgos grusvinster på slutet har kommit mot spelare som är rankade på plats 100 eller sämre. När han har mött lite bättre motstånd så har det oftast blivit respass.

Normalt sett så skall Golubev vinna så här matcher då han är en mycket bättre spelare. Golubev är också en spelare som mött bättre motstånd än JHidalgo och vunnit. Oddset är återigen bra och duger till spel med en liten insats.

Lycka till!

//Josef