En otroligt formstark spelare emot en mindre formstark spelare, det mesta talar för min spelare och jag tror att han vinner detta rätt enkelt!

  • Matchen : Gojowczyk – Millman
  • Liga : Challenger Kyoto
  • Speltips : Gojowczyk att vinna matchen
  • Odds : 1.70 @ Nordicbet
  • Units : 3.5/5
  • Spelstopp : 03.00

 

Peter Gojowczyk ifrån Tyskland är riktigt formstark just nu. Han har haft en otrolig otur med lottningen dock på senaste och det är ju han har chansen att hämta poäng. Han fick oturen att möta Gicquel två veckor i rad som spelade nästan sin livs tennis men Gojowczyk spelade bra emot han och pressade honom rejält. Han visade bra form igår då han vann i två raka set emot Samuel Groth med breaks vilket tyder på att hans returnerings form är bra också, Groth är en av Challenger tourens bästa servare och på detta snabba underlaget så är det riktigt bra att breaka han två gånger! Gojowczyk har en rätt bra första serve, han får lite gratis på den men det är inte det som är hans största vapen utan det är hans grundspel där han spelar med bra tryck och kan växla med att spela riktigt flakt eller försöka hitta vinklar och sätta press på spelarna på det viset.

John Millman ifrån Australien är tvärtemot Gojowczyk just nu, han är formlös utan dess like. Han var riktigt dålig emot Matsui och igår emot Kondo så var han lite bättre men vann i avgörande set i tiebreak. Millman har en rätt bra första serve men hans andra serve är inte så jäkla bra, där kan Gojowczyk ta tag i spelet direkt om han vill och spelar lite offensivare. Igår emot Kondo så var han i defensiven rätt så mycket, men när han väl kom till offensiven så var han inte alls stark, han missade väldigt mycket lätta bollar och jag känner att det inte talar för honom ikväll att han kommer lyckas nu när det är en två klasser bättre motståndare än igår.

Lycka till!

/Lidde

 

-Twitter-

@spelaspelse

@gurujebba