Rolig match på förhand i Brasileiro inatt där båda lagen kommer från skilda resultat i senaste matchen. Goiás åkte på första förlusten denna säsong samtidigt som Botafogo plockade första vinsten. Två intressanta spel i denna match spelas. Matchen spelas natt till torsdag.

Match: Goiás – Botafogo
Spel: Båda lagen att göra mål
Odds: 1.87 @ Unibet
Insats: 4/10 units
Spelstopp: 15/5 03:00

Goiás åkte på säsongens första förlust i senaste matchen när man föll borta mot Palmeiras med 2-0, två rätt så snabba mål i första halvlek satte punkt för matchen i ett tidigt stadie. Goiás har nu fått ihop 2-1-1 på dom fyra matcher man spelas hittills av säsongen. Hemma hittills har man en vinst och fansen vill garanterat se ytterligare en i denna match. I tabellen ligger man på en 8:e plats så här långt. Tveksamma till spel och borta är Pedro Henrique, Rychely, Valmir Lucas och Welinton Junior.

goias_200x200botafogo_200x200

Botafogo tog sin första vinst för säsongen i senaste matchen när man vann med hela 6-0 hemma mot Criciuma, Botafogo hade 1-0 i halvtid och sedan rann det iväg i andra, det ska dock tilläggas att Criciuma varit bedrövligt dåliga hittills av denna säsong. Botafogo har nu 1-1-2 på dom fyra matcher man spelat och borta är det två raka förluster man har bakom sig. I tabellen ligger man på en 13:e plats tre poäng bakom dagens motståndare. Idag saknas Cidinho, Lodeiro, Rodrigo Souto och Ronny.

Botafogo tog en storvinst i senaste matchen, dock mot ett betydligt sämre motstånd än i denna match, Botafogo har dessutom varit något svajiga i försvaret i starten på denna säsong och öven om man skärpte till sig i senaste matchen lär man nog behöva täta en hel del för att hålla Goiás på behörigt avstånd. Goiás är det bättre laget och man har också sett bättre ut under denna korta inledning av säsongen. Matchen står dock och vägen på flertalet marknader och jag tror att detta kan bli en tight match trots ett litet övertag för Goiás i form av hemmaplan och form och det är också sannolikt att dom tar hem denna match. Botafogo är något ostabila i försvaret vilket bäddar för att man kan komma att släppa in något mål, man visade också i senaste matchen att man kan göra mål och har nu verkligen fått igång målskyttet. Goiás har visat att man både kan göra och släppa in mål. Att båda lagen gör mål blir spelet ett av spelen i denna match vilket också är en återkommande trend i tidigare möten mellan lagen. Testar också en liten insats 2/10 på 1X i denna match vilket vill säga dubbelchans till 1.73 @ Bet365.