Belgien kommer att ta emot Serbien i Davis Cup mötet och jag tror att Serbien kommer att ta den segern totalt och i denna matchen.
  • Matchen : Goffin – Troicki
  • Speltips : Troicki att vinna matchen
  • Odds : 2.44 @ Pinnacle Sports
  • Units : 2/5
  • Spelstopp : 16.00

Jag tycker absolut inte att Goffin ska vara såhär stor favorit som oddsen visar, Troicki är en helt klart duglig spelare och han åkte ut i AO emot en Stepanek som spelade riktigt riktigt bra dära.

Goffin spelar på hemmaplan i Belgien på gruset inomhus och jag tycker ändå dom har gjort rätt, att möta Djokovic etc på hardcourt är inte kul. Jag har sett varje match som Goffin har spelat i år och jag har inte varit imponerad, han förlorade emot Bellucci i Auckland och hans serve var så ostabil som den bara kunde vara, han vart breakad väldigt många gånger. Hans returspel är ju alltid bra men hans serve är inte nog bra och om den inte var så bra på hardcourt så kommer han få enorma problem med att hålla serve på gruset emot en motiverad Troicki.

Viktor Troicki ifrån Serbien åkte ut emot Stepanek i AO efter att ha ledat med 2-0 i set men Stepanek spelade riktigt bra och att han då tar två set av Stepanek var starkt. Jag tänker såhär, är Troicki motiverad och sugen på att spela vilket han lär vara om han nu ställer upp i Davis Cup, så är oddset väldigt för högt för att man inte ska spela på honom. Han har en riktigt bra första serve och sedan har han rätt så säkra grundslag med en bra defensiv.

Detta kommer att bli en jämn match, men jag tror att Troicki har mycket bättre chans än oddsen visar och då ser jag värde.

Lycka till!

/Lidde

-Twitter-
@spelaspelse
@gurujebba