Kvalet till tourens sämsta 500 turnering i Memphis, här finns det mycket poäng att hämta för dom lägre rankade spelarna då topp spelarna är i Rotterdam.

  • Matcherna : David Goffin v James McGee & Denis Kudla v Gastao Elias
  • Liga : ATP Memphis Kval
  • Speltips : Goffin & Kudla att vinna respektive matcher
  • Odds : 1.77 @ bet365
  • Units : 3/5
  • Spelstopp : 18.00

 

David Goffin ifrån Belgien har jag sett som ett av dom stora framtids hoppen, han har ett enormt spel när han får till det men han är ganska så ojämn och har dessutom dragits med en skada i armbågen som gjorde att han missade Australian Open tidigare i år. Han gjorde dock comeback i Davis cup emot Kazakstan och förlorade emot Golubev (som är sjukligt stark på hemmaplan i DC) med 12-10 i skiljeset. Vann sedan emot Kukushkin i avgörande set i sin andra match vilket är starkt då Kukushkin är påväg tillbaka.

James McGee ifrån Irland är en spelare som mest lever på sin serve och sin forehand och då han möter den otroligt spelskicklige och retur starke Goffin tror jag han kommer behöva spela på topp för att ha en chans idag. McGee har inte visat upp form i kvalet då han hade stora problem med Novikov i andra omgången som är en svag spelare.

————-

Denis Kudla ifrån USA är påväg in på ATP touren, jag trodde att han skulle vara här redan i slutet på förra året men nu är han alltså på gränsen att komma in där. Han har visat upp bra form i kvalet där han har krossat Garanganga och Jason Jung (som har spelat bra på sistone). Kudla är också en spelskicklig spelare som är väldigt returstark, för att utvecklas mera är det servern och stabiliteten som ska bli bättre.

Gastao Elias ifrån Portugal är en utpräglad grus specialist och att han ska komma in i en 500 turnering inomhus låter helt osannolikt. Det ska bara inte hända. Elias har en svag serve och lever på sin topspin men då Memphis har snabba banor kommer han få det tufft här då han försöker bolla ut sina spelare med sin top spin.

Spelar både Goffin och Kudla på sin normala nivå idag så ska detta gå vägen, Kudla på hemmaplan och Goffin påväg tillbaka till sin normala form. Jag investerar 3 units.

Lycka till!

/Lidde