Tredje rundan av Wimbledon drar igång och jag hittar ett spel som jag inte kan slita ögonen ifrån. David Goffin ifrån Belgien är en otroligt bra ung spelare som verkligen har blommat på senaste, han är ett framtidshopp utan tvekan. Mardy Fish som har varit sjuk men nu är med i Wimbledon får möta en ung och rapp Goffin, svårt. Jag har hittat ett spel som jag väljer att maxa på!

  • Matchen: Goffin – Fish
  • Liga: ATP Wimbledon
  • Speltips: Goffin att vinna matchen
  • Odds: 1.78 @ Pinnacle Sports
  • Units: 10/10
  • Spelstopp: 16.00

David Goffin ifrån Belgien är en spelare med stort spel inom sig. Han har en enormt bra första serve och sedan en otroligt bra forehand som han kan slå ut vem som helst med eller pressa dom till svåra slag och misstag. Hans backhand är verkligen duglig men kan komma misstag från den ibland, han har även en väldigt bra volley som han använder då det behövs. Han rör sig otroligt fint på banan denne Goffin och han är otroligt snabb och lyckas hålla bollen i spel på defensiven för att sedan slå om till offensiv och chocka motståndarna. Han visade även mot Levine att han är en problemlösare, om han spelar helt fel och dåligt i ett set då byter han allt och ser om det fungerar och för det mesta så gör det de.

Mardy Fish ifrån USA, rankad 12.a i världen. Han har varit helt sinnessjukt dålig i år så det är läskigt om jag ska vara ärlig, dock finns det orsaker. Han har varit sjuk, väldigt sjuk om man ska tro han och läkarna. Han har legat på ”dödsbädden” som han beskriver det själv och han har varit borta från tennis i 2 månader, tills för ungefär 2 veckor sedan. Han har spelat två matcher sedan dess, en mot Ramirez-Hidalgo som är en totalt urusel spelare och en ännu sämre spelare på gräs, där vart han hårt pressad i varje set men lyckades vinna i 2 tiebreaks och ett med 7-5. I andra matchen så fick han möta James Ward ifrån Storbrittanien, en dålig spelare som lyckades ta sig till andra omgången pga en dålig Andujar. I denna matchen så vart han hårt pressad i fem set och höll dessutom på att förlora. Mardy Fish visade prov på dåligt spel och enorm nervositet, han gjorde missar som jag aldrig sett en top 15 spelare göra om och om igen.

Såhär är det, jag kan inte se en otränad, ur form och en nervös Mardy Fish lyckas vinna över denne Goffin som är tusen klasser bättre än både James Ward och Ramirez-Hidalgo. Om Goffin gör en match nära sin standard så vinner han den här.Vi får högt odds för han är rankad 12:a i världen, tur då att han inte uppträder som top 100.

Lycka till!

/Lidde

VamosPukki @ Twitter