Belgiens David Goffin ställs emot Kroatiens Marin Cilic på ett underlag som inte gynnar Goffin alls enligt mig, grus inomhus är underlaget och Goffin är överlägset mycket bättre på hardcourt än grus.

  • Matchen : Goffin – Cilic
  • Liga : Davis Cup
  • Speltips : Cilic -2.0 games i matchen
  • Odds : 1.83 @ Pinnacle Sports
  • Units : 3/5
  • Spelstopp : 14.00

 

David Goffin ifrån Belgien är en otroligt bra spelare, otroligt bollskicklig däremot så är han inte ens nära lika bra på grus som han är på hardcourt vilket visades emot Coric i första matchen. Goffin är en spelare som är väldigt bollsäker och är väldigt bra på spela nära linjerna men han har inte alltför mycket kraft och det kommer inte att gynna honom idag på gruset då Cilic kommer att kunna plocka upp dom flesta bollarna. Goffin hade enorma problem i första matchen emot Coric där han vann med 3-2 i set och Cilic är på en annan nivå än Coric vilket kommer att visas.

Marin Cilic ifrån Kroatien är en väldigt bra spelare som spelar bra på alla underlag, han spelar med mycket kraft i sina grundslag och är ändå väldigt bollsäker. Cilic får mycket gratis poäng på sin första serve men även på sin andra serve där han är väldigt bra på att placera bollen och det kommet att vara viktigt emot Goffin som är en bra returnerare. Han kommer ifrån en enkel 3-0 seger emot Coppejans utan att ta ut sig så värst mycket. Marin kommer att gå in matchen fräschare än Goffin då Goffin även spelade dubbel matcher igår.

Tror denna matchen kommer vara väldigt sevärd med många bra boll dueller men jag är relativt säker på att Cilic kommer gå vinnande ur dom flesta av dom.

Lycka till!

/Lidde