Mallorca har spelat bra på sin träningsturné i Holland, blir det en ny vinst nu också?

  • Match: Go Ahead Eagles – Mallorca
  • Tips: 2 (Mallorca vinner)
  • Odds: 2,05 @ Mybet
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 20.00 29/7

Analys:

GA Eagles spelar i den holländska andradivisionen och har en tuff uppgift framför sig nu när Mallorca kommer på besök. GA Eagles har spelat några träningsmatcher tidigare och bara vunnit en match på slutet. De har dessutom en förlust med 0-5 borta mot Heerenveen på kontot för några veckor sedan. Samma Heerenveen förlorade senare mot just Mallorca med 0-2. Det är mest holländare i laget och har bara två spelare som inte är från Holland, polen och Belgien. GA Eagles är att jämföra med ett lag i botten av allsvenskan och det skall naturligtvis bli väldigt svårt att ta poäng mot ett så starkt lag som Mallorca.

Mallorca har som sagt gått bra i träningsmatcherna hittills och tagit två stabila segrar mot Heerenveen och NEC. Laget verkar alltså ha kommit igång lite bättre sedan dom bl.a. bara fick 0-0 mot Hammarby i en träningsmatch för några veckor sedan. Mallorca är ett stabilt lag i Primera division och även om dom är starka hemma så har dom visat nu att dom även kan vinna på bortaplan. Jag tror att laget vill behålla sin fina form och tar en vinst även här av bara farten. Dessutom är GA Eagles det svagaste laget som dom har mött i Holland och det bör bli en vinst här.

Det ska vara stor klasskillnad mellan dessa lag och gör Mallorca det dom ska så vinner dom här. Mallorca finns även som asian hcp 0, 0,5 till runt 1,70 i odds, som kan vara vettigt för den försiktige.

Lycka till!

//Josef