Fyra raka speltips har suttit i Segundan och här går vi för femte. Jag har hittat ett vettigt spel i Girona – Villarreal B ikväll, ett Girona som säkrar nytt kontrakt med en vinst här. Haka på!

  • Match: Girona – Villarreal B
  • Spel: Girona över 1,5 mål
  • Odds: 1.66 @ bet365
  • Insats: 7/10 units
  • Spelstopp: 21:00

Girona har en usel säsong bakom sig och placerar sig precis ovanför nedflyttningsstrecket för tillfället. Nu har man dock åtta poäng ner till Alcoyano nedanför strecket, så det ska mycket till att man ska halka ner med tre omgångar kvar. Men vid en vinst ikväll säkrar man definitivt nytt kontrakt och det tror jag man vill bjuda hemmapubliken på. Säsongen som helhet har alltså varit katastrof, men formen är det absolut inget fel på. Vi får gå tillbaka ända till 4:e april för att hitta lagets senaste förlust, då man föll mot topplaget Hercules med 1-0. Hemmaformen har varit lite extra kryddad och man har 8-2 i målskillnad på de två senaste matcherna här, så man vet hur bollen ska nätas.

Inga större avbräck ikväll och en spelare att kolla lite extra på är anfallaren Ferran ”Coro” Corominas. En spelare som har stor rutin från högstaligan med över 150 matcher för Espanyol. Grymt viktig för Girona och han har gjort tre mål i de två senaste hemmamatcherna.

"Coro" kommer säkerligen hitta målet ikväll.

Villarreal B placerar sig i mitten av tabellen på en 12:e plats och är gott gåendes just nu. Men trots detta så spelar man alltså i Segunda B nästa säsong eftersom förstalaget halkade ur Primera Division. Formkurvan pekar spikrakt uppåt och man kommer till den här matchen med tre raka segrar. MEN vinsterna har kommit mot ganska beskedligt motstånd som absolut inte haft något att spela för, så dessa vinster tar jag trots allt med en nypa salt. Här möter man ett motiverat Girona på bortagräs som kan säkra nytt kontrakt vid vinst.

Villarreal har de flesta spelarna tillgängliga och inga tuffa avbräck, men tränare Velasquez har meddelat att han kommer göra rotationer i startelvan.


Jag tror Girona vinner den här matchen, men man gör det absolut inte med 1-0, därför är det här spelet bättre än raka ettan till samma odds.

Testar även 1.5/10 units på över 3,5 mål i matchen, 2.65 betalar unibet för detta.

Två lag som hittat målet rejält på slutet och det här kan bli ett fyrverkeri.

/e@sy