Sista omgången av segundan idag där jag tycker mig hittat ett bra spel i matchen mellan Girona och Real Madrid B. Ena laget saknar otroligt många nyckelspelare och det innebär att man kommer få det väldigt tufft här.

  • Match: Girona – Real Madrid B
  • Spel: 1x (dubbelchans)
  • Odds: 1,70 @ bet365
  • Insats: 6/10 units
  • Spelstopp: 19:00

Girona lyckades inte nå någon direktplats till primera division men hoppet är ännu inte ute då man är klara för ett playoff genom sin fjärdeplats. Eftersom man varken kan röra sig uppåt eller nedåt i tabellen så kanske man inte har den största motivationen här, men samtidigt så är det viktigt att komma in i ett playoff med en bra känsla och lite vind i seglet. Girona är väldigt starka på hemmagräs med raden 15-2-3 den här säsongen och det är helt klart en stor fördel med hemmaplan i en betydelselös match. Hemmalaget har en del tunga avbräck idag då man saknar Migue, Marcos Tebar och skyttekungen Acuña, men man får tillbaka Jandro från skada och det är en viktig spelare på mittfältet. Dessutom behöver det inte vara någon nackdel att en del nya spelare får chansen idag, dom lär vilja visa upp sig inför ett playoff.

realmadridb

Real Madrid B har en fin form och senast krossade man Alcorcon med hela 4-0, siffror som faktiskt kunde varit större. Men som vanligt hänger väldigt mycket på vilket manskap man får med sig till matcherna och idag saknar riktigt tunga pjäser. Morata, Nacho och Denis är alla i Israel för att spela U21-EM och det är tre spelare som är givna i en startelva. På landslagsuppdrag och missar den här matchen gör även Jesé, Derik, LlorenteJosé Rodríguez och David Mateos. Morata (12 mål) och Jesé (22 mål) är gigantiska avbräck och jag tror inte bortalaget kommer ösa in mål här direkt utan dessa två herrar. Real Madrid B har dessutom gått knackigt på resande fot den här säsongen med endast 17 inspelade poäng på 20 matcher.


Girona har precis som Real Madrid B en del skadebekymmer idag men bortalaget saknar betydligt tyngre spelare och jag tror därför man kommer få det jobbigt här. Girona går som sagt in i ett playoff nästa vecka och jag tror man vill komma in där med ett bra spel i ryggen. Jag tror man tar minst en poäng i den här matchen och insatsen blir strax över medel.

Testar även 2/10 units på den raka ettan till 3,00 @ bet365.

/e@sy