Santiago Giraldo ifrån Colombia går in för att ta sig an turneringen största joker, Milos Raonic. Jätten ifrån Kanada med en gigantisk serve och ett enormt tryck i grundslagen går in för knock då han ska slå ut Giraldo så snabbt och elegant som möjligt. Jag har hittat ett bra special spel som jag anser har stora chanser att gå in!

  • Matchen: Giraldo – Raonic
  • Liga: ATP Wimbledon
  • Speltips: Raonic att vinna med 3-0 i set
  • Odds: 1.79 @ Pinnacle Sports
  • Units: 7/10
  • Spelstopp: 17.30

Santiago Giraldo ifrån Colombia är en grus specialist och jag fortsätter att reka emot dessa grus specialister då deras spel på gräset inte passar ett dugg. Deras ”lösa” servar och deras top spin slag och förlita sig på säkerhet håller inte på det snabba gräset. Santiago har spelat en gräs match i år och det var emot Gilles Muller där han förlorade i ett avgörande set och jag tittade på matchen och det var tävling i vem som gjorde mest misstag och det gjorde Giraldo överlägset. Hans returer håller inte mot Gilles och då undrar jag vad dom gör mot en av världens bästa servare vid namn Milos Raonic.

Milos Raonic ifrån Kanada är ett stjärnskott, han kommer att tillhöra toppen av ATP touren i massvis med år framöver om ingenting väldigt konstigt skulle inträffa. Han har en av världens bästa servar och på det så har han en otroligt bra forehand där han kan slå ut nästan vem som helst med det trycket. Han har förbättrat sitt rörelse mönster vilket han var tvungen att göra inför grus säsongen och det har gjort han gott. Jag tror faktiskt att Raonic är lite av en outsider i denna turneringen, jag ser han som ”klar” kvartsfinalist emot Murray och där har han stora chanser att ta sig vidare. Han har mycket poäng att hämta i denna turneringen då han inte ställde upp förra året och han kommer att gå för kross.

Om man möter en spelare som Raonic på gräset så har man inte råd att bli breakad då Raonic knappt kommer bli det, då tror jag inte Giraldo har en chans då han inte är stabil i egen serve.

Lycka till!

/Lidde