Båda lagen slåss om viktiga poäng och jag har matchbilden klar. Häng med.

Gimnasia La Plata – Boca Juniors
Mitt tips: Under 2.5
Insats: 5/10
Odds: 1.65 Bet365
Spelstopp: 2011-06-18 20:00

Gimnasia La Plata är i stort behov av poäng för att klättra i tabellen och undvika att bli indragen i striden om nedflyttning. Alla poäng man kan få är av yttersta vikt nu. Man har i ett par matcher nu dragits med skador på viktiga spelare vilket också speglar dom senaste resultaten. 1-2-2 på dom fem senaste och man ligger alltså trea från slutet. Hemma denna säsong har man 2-2-4 och man borde ha presterat bättre hemma hittills.

Boca som fortsätter sin fina svit och är nu obesegrade på dom nio senaste matcherna. Laget ligger sexa i tabellen. Boca har siktet inställt på kvala in till South American Cup men då krävs det vinst idag och hjälp från andra matcher. 2-3-0 på dom fem senaste och borta så här långt har man 4-2-3.

Gimnasia får tillbaka viktiga Milton Casco och Lucas Castro till dagens match vilket är riktigt viktigt för laget, dessutom får man tillbaka Jorge Cordoba. Tyvärr saknas dock anfallaren Antonio Rojano.

Boca har bara frågetecken på Walter Erviti och Lucas Viatri.

Motivationen hos båda lagen är det inga fel på, båda har sina mål att nå i och med denna match och viktiga poäng står på spel. Detta är också sista matchen för Bocas bäste målgörare genom tiderna Martin Palermo och matchen kommer innehålla en hel del känslor. Lagen känns ganska tama för dagen när det kommer till mål och man har ingen överdriven målskörd. Tidigare möten mellan lagen har innehållit båda matcher med mycket mål men också matcher med få mål. Jag tror vi får se en tight match idag där ingen av lagen vill ge bort något i onödan, slutar inte matchen oavgjort skulle jag gissa på att udda målet avgör. Under 2.5 känns vettigt och testas.

Lycka till.