Australian Opens andra dag är vi inne på. Första dagen bjöd på mäktiga upphämtningar och tuffa matcher, tror den här dagen kommer vara simplare för dom ”duktiga” spelarna och vi hittar några bra spel. I den här matchen hittar jag ett bra värdespel som jag måste spela. Kika in!

  • Speltips – Bogomolov Jr att vinna med 3-0 i set.
  • Liga – Australian Open
  • Odds – 2.40 @ Paddypower
  • Units – 4/10
  • Spelstopp – 01.00

Vi hittar ett otroligt spelvärt odds den här andra dagen av Australian Open, grus specialisten Gimeno-Traver tar emot hardcourt specialisten Bogomolov Jr.

G-T är en grus specialist från Spanien. Fast jag vet inte om man kan kalla han grus specialist, då måste man nog vara bra på det underlaget. Han har varit en okej spelare förut men nu har han verkligen sjunkit ner i träsket enligt mig. Han har inget tryck alls i sina slag och slår bara in den, det kommer den snärtiga Bogomolov Jr ta till vara på.

Bogomolov är en helt okej spelare i mina ögon, han kan göra stora matcher och vinna över riktigt bra spelare på touren. Han har rappa grundslag där han hittar vinklar och kliver sedan fram på nät och avgör. Det som gör han bra att spela på är att han ”alltid” vinner över dom spelarna som är sämre än han och det gör det här spelet väldigt spelbart.

Lycka till!

/Lidde