En sönderkörd Simon ställs nu mot suveräne Andy Murray. Simon har fått kriga som ett djur och ska nu vara tom på krafter, samtidigt går Murray som tåget och denna match lär inte ha någon extra anhalt.

  • Match: Gilles Simon – Andy Murray
  • Speltips: Under 28,5 game
  • Odds: 1,73 @ Ladbrokes
  • Insats: 5/5 units
  • Spelstopp: 21/1, 07:00

Jag applåderar Gilles Simons senaste insats. Vilken glöd han visade mot Monfils. Efter fem långa set stod han tillslut som segrare men det var inte gratis. Han var så slut att han knappt kunde stå efter matchen. Bensinen är nu helt obefintlig efter två fyrasetare och en femsetare. Han har känningar i både lår och armbåge. Simon gillar långa bolldueller då han är otroligt bollsäker men för detta spel krävs energi. Han kommer helt enkelt inte orka stå och mata tillbaka sin säkra backhand och för det andra är det inte vem som helst på andra sidan nätet. Tyvärr för Simon så har serven inte funkat nå vidare och det kommer nästintill bli omöjligt att prestera mot Murray.

Andy Murray går som sagt som tåget. Han har visat strålande form och har gått igenom sina matcher i raka set. Han kommer från en helt lysande säsong och sprudlar av självförtroende. Andy behärskar allt på banan och jag kan tänka mig att han gned händerna när han såg den hårda matchen mellan Simon och Monfils. Serven funkar bra, 13 ess senaste matchen och han behövde inte mota en breakboll. Andy ska kunna pressa Simons svaga serve i varje game bara han är koncentrerad.

Denna match ska vara som man brukar säga i fotboll, spel mot ett mål. Jag kan verkligen inte tänka mig att Murray kommer behöva vara ute på banan länge. Andy har 9 raka segrar mot Simon som nu råga på allt kommer slutkörd. Jag kommer spela under 28,5 game i matchen och detta ska bara sitta. Jag tror verkligen på detta spel och jag väljer att kliva tungt.