Match på El Molinón när Rayo Vallecano gästar Sporting Gijon. Det ser mörkt ut för Gijon i nuläget och man har en lång bit upp till säker mark och fortsatt spel i Primera Division. Men chansen finns och man kommer förmodligen ösa på här från start, vilket öppnar rejält för mitt spel.

  • Match: Gijon – Vallecano
  • Spel: över 2,5 mål
  • Odds: 1.72 @ expekt
  • Insats: 8/10 units
  • Spelstopp: 18:00

Sporting Gijon kommer förmodligen spela i Segunda Division nästa säsong, då man är hela 8 poäng bakom Granada och Villarreal på säker mark. Så med 15 poäng kvar att spela om finns det egentligen inte så mycket att fundera på, utan här gäller det att satsa full fart framåt och knipa tre poäng. Man har även visat i sina senaste hemmamatcher att man kan göra mål, samtidigt som man släppt in otroligt många mål bakåt. 2-3, 1-2 och 3-2 har de tre senaste slutat på El Molinón. alltså 6 gjorda mål och 7 insläppta.

Gijon har två defensiva avbräck här då både Canella och Galvez är avstängda. Sedan tidigare har man även ett par långtidsskadade.

Diego Costa är tillbaka och garanterat spelsugen!

Rayo Vallecano är ofta inblandade i målfestivaler och 7 av 10 senaste matcherna har gått över linan 2,5 mål. Nu kommer man förvisso från en målsnål tillställning mot Atlético som slutade 0-1, men in den matchen så saknade man en av sina bästa målgörare i Diego Costa. Nu finns Costa tillbaka och han kommer nog garanterat ta plats från start. Kikar vi på Vallecanos bortamatcher så är det idel målkalas som det bjudits på, hela 10 raka matcher har gått över 2,5 mål, även 8 av dessa matcher har gått över linan 3,5 mål.

Till den här matchen har man del problem i backlinjen då både Arribas och Tito är avstängda. Även anfallaren Tamudo är avstängd, men där ersätter Diego Costa utan problem.


Ett Gijon som måste gå framåt här och knipa tre poäng, vilket kan öppna för en del chanser åt Vallecano. Lite defensiva avbräck i båda lagen gör inte heller att chansen för mål försämras. Målkalas!

Testar även en slant på över 3,5 mål till 2.80 hos expekt, 2/10 units spelas på det.

/e@sy