GIF Sundsvall stod för en grym match senast och kommer med nytt självförtroende hit. Syrianska har spelat upp sig på senare tid men står in för en tuff utmaning här, jag har hittat ett bra spel till 3 gånger pengarna!

GIF Sundsvall – Syrianska
Spel: GIF Sundsvall över 2.5 mål i matchen
Odds: 3.00 @ Betway
Insats: 4/10
Spelstopp: 18.15

Sundsvall kommer från en riktigt stark seger borta mot Husqvarna med 3-1 där man dominerade matchen och visade upp ett härligt spel. Man leder serien trots att man bara fick med sig 1 poäng från toppmatcherna nyligen mot Värnamo borta (förlust 1-0) och Ljungskile hemma (0-0). Det pratades om att laget hamnat i en mindre svacka efter dessa matcher men det motbevisade man mot Husqvarna senast då anfallsspelet funkade på alla sätt och målen trillade in som de skulle. Man har gjort väldigt mycket mål och om man bortser matcherna mot topplagen Ljungskile och Värnamo så har Sundsvall gjort 3 mål eller fler i 5 raka matcher! Därför känns det mycket spelvärt även här då man ställs mot ett Syrianska som är väldigt ojämna och som utan tvekan kan släppa in 3-4 mål i en match. Sundsvall får klara sig utan Robbin Sellin här.

Gif_sundsvall      syrianska_fc-logo

Syrianska hade tre raka segrar inför derbyt mot Assyriska näst senast. Den matchen vann man med 2-0 och det stärkte givetvis självförtroendet även om Assyriska sett riktigt usla ut inledningsvis. Senast spelade man 0-0 hemma mot Ängelholm och det får ses som ett kliv bakåt igen då man lika gärna kunde förlorat även om man missade ett par chanser också. Nu väntar betydligt tuffare motstånd igen och för tre matcher sedan blev man överkörda av Hammarby med 2-4 på sin hemmaplan som är i klass med GIF SundsvallSyrianska får klara sig utan Louay Chanko, Besim Kunic och duon Sharbel Touma och Kevin Bisse rehabtränar och är inte med här. Även om Syrianska varit bättre på bortaplan än hemmaplan så har jag mycket svårt att se hur man skall stå emot maskinen GIF Sundsvall här.

Kort summering:
GIF Sundsvall har goda chanser att få spela i Allsvenskan kommande säsong då man ser kompletta ut på alla positioner och spelet de visar upp är riktigt bra. Man har en starka offensiv med Pa Dibba och Johan Eklund som gör mycket mål! Syrianska blandar starka insatser med riktigt svaga och min känsla är att de inte har något att sätta emot här! Jag testar att GIF Sundsvall skall göra 3 mål eller fler i matchen likt man gjort i 5 av lagets 7 senaste matcher…