Allsvenskan fortsätter och vi får se ett möte mellan två lag som kommer från en tuff inledning efter uppehållet, nämligen Sundsvall och HelsingborgSundsvall åkte på storstryk mot Göteborg och fick inte riktigt försvarsspelet att stämma medan Helsingborg även dom släppte fyra bollar och torskade på hemmaplan mot Elfsborg. Ombytta roller när det kommer till hemma och borta -spel och jag tror det kommer ha en stor betydelse. Häng med!

  • Match: GIF Sundsvall – Helsingborg
  • Spel: GIF Sundsvall rak vinst
  • Odds: 2,30 @ bet365
  • Insats: 5/10 units
  • Spelstopp: 16:00

Gif_sundsvallhelsingborg

Sundsvall kommer ge allt för att ta en snabb revansch denna lördag och det får man göra på hemmaplan mot ett sårat Helsingborg. Man kom aldrig riktigt in i matchen senast då man redan efter en och en halv minuts spel släppte 1-0 och därmed var i princip matchen avgjord. Man startade säsongen lysande för att nu tappa i tabellen och för tillfället är man uppe i två raka, klara, förluster mot tufft motstånd (syftar på 3-0 mot Östersund). Idag är det enligt mig ett lite lättare motstånd i form av Helsingborg och får man igång sitt spel med vassa omställningar samt ett relativt gott bollinnehav så tror jag man vinner. Pa Dibba är mannen på mångas läppar i Sundsvall och den mannen kommer säkerligen leverera. Hemmaplan gör alltid sitt och nu erbjuds ett ypperligt tillfälle för revansch!

Över till Helsingborg som haft det struligt och man ligger på en trettonde plats, precis ovanför strecket. Det är framförallt bakåt man inte fått det att stämma och det fortsatte även efter EM-uppehållet då man släppte hela fyra baljor på hemmaplan. Försvarsspel är lika viktigt som anfallsspel och när man släpper in så pass mycket bakåt så får man det svårt att vinna matcher. Jordan Larsson som varit en viktig kugge klev av i den senaste matchen och det är ett stort avbräck. Jag ser inte hur man ska utmana ett hungrigt Sundsvall på bortaplan och lirar emot!

En lång bortaresa väntar för Helsingborg och jag tror det blir en jobbig sådan då Sundsvall helt enkelt bara vinner. Spelvärdet är riktigt bra och jag krånglar inte till det utan spikar Sundsvall till ett odds på 2,30. Insatsen får ligga på medel!