En ny vecka startar och vi får direkt se ett roligt möte mellan två lag i den nedre delen av tabellen, Sundsvall och Hammarby. Lite rolig fakta om lagen som dessutom är lite chockerande är att Sundsvall hittills inte har vunnit på hemmaplan medan Hammarby ännu inte vunnit på bortaplan. Idag lär det förmodligen brytas för något utav lagen, men jag väljer att skippa de linorna och förlitar mig istället på över/underspelen som ser intressanta ut. Häng med!

  • Match: GIF Sundsvall – Hammarby IF
  • Spel: Under 2,5, 3 mål (goal line)
  • Odds: 1,875 @ bet365
  • Insats: 5/10 Units
  • Spelstopp: 19.05

Gif_sundsvallhammarby

Börjar vi med hemmalaget Sundsvall så kan man konstatera att man just nu ligger på en nedflyttningsplats vilket också var förväntat då man kom till allsvenskan som nykomlingar. Första året är alltid tufft men jag vill ändå säga att jag är  imponerad över hur man presterat. Det jag dock inte är imponerad över och som får mig att bli lite förvånad är att man inte lyckats prestera på hemmaplan. Ett facit på 0-4-4 är katastrofalt och man väntar fortfarande på första segern. Senaste hemma matchen mötte man Halmstad och slutresultatet skrevs till 0-0. Målproduktionen har varit usel här och endast fem mål på åtta matcher har gjorts. Det luktar ofta målsnåla matcher och då man möter ett Hammarby som också är utan seger på borta mark lär detta bli en blygsam och tillbakadragen match vilket jag tror gynnar underspelen.

Hammarby, det legendariska laget, som många trott på inför i år har gått lite sisådär och det måste svida att veta att man är det lag i Stockholmstrakterna som ligger sämst till i tabellen. Det är framförallt bortaspelet som varit dåligt och man väntar likt Sundsvall fortfarande på att tre poängarn ska rulla in på kontot. Man kommer till detta möte med en sur förlust i bagaget då Norrköping var numret högre och vann med 0-1. Idag tror jag på en jämn tillställning där bägge lagen har mycket att spela för. I mina ögon luktar det målsnålt.

Så vad blir mitt lir? Då jag vill vara lite försiktig och inte gå rakt ut och lira under 2,5 mål, hittar jag istället en lite mer ”safe”-lina. Under 2,5, 3 mål goalline spelas istället där det blir halvförlust vid tre mål. Insatsen får ligga på medel!