Det är ATP turnering veckan före Franska Öppna, dom flesta spelarna ställer upp för pengarna men dessa två herrar ställer upp för dom ser poäng att hämta och jag anser att Kubler har så mycket större chans att ta sig längre än Giannessi kan.

  • Matchen : Giannessi – Kubler
  • Liga : ATP Dusseldorf
  • Speltips : Kubler att vinna matchen
  • Odds : 1.75 @ Pinnacle Sports
  • Units : 3/5
  • Spelstopp : 17.00

Alessandro Giannessi ifrån Italien har spelat relativt bra på senaste, han har vunnit emot spelare som har lägre skicklighets nivå än honom. Giannessi har inte vunnit en första runda i en main draw än i år, varken i Challenger eller på ATP nivå på gruset vilket är otroligt anmärkningsvärt, det låser sig så fort han tar sig fram till ”sitt mål”. Han är en spelare som försöker bolla ut sin spelare och det tror jag kan passa Kubler relativt bra då Kubler har ett riktigt bra spel där han utnyttjar sin forehand på bästa sätt och får sin spelare på defensiven.

Jason Kubler ifrån Australien är ung spelare som har en ATP framtid framför sig och detta kan vara starten på en ganska så framgångsrik karriär. Han har hela 35-11 i matcher på gruset i år vilket är galet, detta är hans bästa underlag och det är här han plockar mestadels av sina poäng. Han har slagit ut spelare som Oliver Golding där han släppte 3 games, Nick Kyrgios som har dominerat på Challenger touren på senaste och krossade även Garangana i kval finalen med 6-2,6-0 vilket är riktigt imponerande.

Jag kan se mig att detta blir en relativt jämn match emellan två formstarka spelare, men Giannessi’s record på första rundor i år imponerar inte och Kubler lär gå all-in i sin första match i en main draw i en ATP turnering.

Lycka till!

/Lidde