Dags för sista omgången av världens bästa liga. Vi riktar blickarna mot Getafe – Zaragoza idag där bortalaget måste gå framåt och förmodligen vinna matchen för att hålla sig kvar i Primera Division. Löser man detta?

  • Match: Getafe – Zaragoza
  • Spel: Getafe
  • Odds: 5.00 @ expekt
  • Insats: 3.5/10 units
  • Spelstopp: 20:00

Getafes säsong är redan till ända och man placerar sig just nu på en 11:e plats i tabellen. Vid en vinst ikväll kan man ta sig upp på en 9:e plats, vid en förlust kan man halka ner till en 14:e plats. Hade det varit bortagräs för Getafe här hade jag absolut inte lagt en pesetas på laget, men nu har man hemmamatch och vill säkerligen avsluta fint inför de egna fansen. Visst vilar man en hel del spelare pga småskavanker, dessutom så har man ett par avstängningar. Men detta betyder kanske inte så mycket då spelarna som kommer in förmodligen är jävligt hungriga efter väldigt begränsat med speltid under säsongen.

Spelare som saknas pga skada är Diego Castro, Ruano, Gavilan, Ustari, Lopo, Masilela och Mane. Vidare så är Cate Diaz och Rodriguez avstängda här.

Ska Miku skjuta ner Zaragoza i segundan idag?

Zaragoza har mirakulöst givit sig själva chansen att klara nytt kontrakt, ett kontrakt som sågs ut att rivas för en 10 omgångar sedan. Man har tre raka vinster i ryggen och kommer in med gott självförtroende här. MEN, alla dessa tre vinster har kommit på hemmagräs. På bortagräs har man varit rent bedrövliga under säsongen och har statistiken 3-3-12. Vidare så har man gjort usla 15 mål på dessa 18 matcher och snittat nästan precis 2 mål insläppta per match. Inget snack om att Zaragoza har den större motivationen här, men man kommer absolut inte vinna på beställning.

Saknas i bortalaget gör Aranda som är skadad, vidare så är Maurizio Lanzaro avstängd.


Getafe på hemmagräs vilket betyder att man absolut inte kommer lägga sig ner och dö, och då har man goda chanser att vinna här. Så till det underbara oddset 5.00 som expekt erbjuder spelar jag gärna. Detta är dock inget spel som man sätter några större pengar på och jag håller insatsen till lite under medel.

/e@sy