Tre cupmatcher i Spanien idag där Villarreal tagit sig till den spanska huvudstaden för ett returmöte mot Getafe. Villarreal har 1-0 att gå på från första mötet och det innebär att hemmalaget måste jaga mål här. Något som jag tror kommer straffa sig.

  • Match: Getafe – Villarreal
  • Spel: Villarreal över 1,5 mål
  • Odds: 2,00 @ betsson
  • Insats: 3/10 units
  • Spelstopp: 20:00

Getafe har gått tungt i ligaspelet på slutet och hade därför en ljum inställning till cupmatchen mot Villarreal för en vecka sedan. Fokus låg på ligamatchen mot Celta Vigo och laget tog även en efterlängtad seger där med 2-1. Det blev förlust mot Villarreal i första mötet med 1-0 och Getafe ska vara glada över att man fortfarande har en hyfsad chans till avancemang i cupen. Men tränare Quique Sánchez Flores verkar inte allt för sugen på att ta sig vidare i cupen och har deklarerat att det kommer roteras friskt idag. Vinnaren i detta möte kommer ställas mot Barcelona och Getafe kommer ha något att säga till om över två möten där. Mycket viktigt ligamatch mot Almeria i helgen som kommer vara prio ett denna vecka.

En del skador hos Getafe där vi idag stryker Valera, Baba, Yoda, Lafita samt målvakt Guaita. Vidare så vilas Roberto Lago och Lacen är på landslagsuppdrag.

Getafe_200x200Villarreal_200x200

Villarreal vägrar förlora och är nu uppe i 17 raka tävlingsmatcher utan förlust, där vi räknar in ligan, Copa del Rey samt Europa League. Det finns en fin offensiv bredd i Villarreal och därför fortsätter laget att näta trots stora rotationer när det vankas cup. Förmodligen får Moreno och Gio dos Santos förtroende från start idag och det är inte alls några dåliga spelare. Moreno tog sig till många bra lägen i första mötet mot Getafe och borde nog satt dit minst två strutar. Gio har inte gjort någon större säsong så här långt, men vi vet att kapaciteten finns där. Kikar vi sedan på bänken har den gula ubåten Vietto och Uche att kasta in om det behövs, vilket är en hyfsad bänk för att uttrycka det milt. Nu har även Villarreal värvat in Joel Campbell, vilket spetsar till offensiven ytterligare.

Hos gästerna stryker vi lagkapten Bruno som vilas idag och inte heller skadade duon Jokic och Marin kommer till spel. Bruno är givetvis ett stort avbräck för Villarreal men jag tror man kan lösa två mål oavsett.


Getafe lär inte spela med någon större disciplin i försvarsspelet idag och måste dessutom jaga mål om man ska vända på den här steken. Jag tror gästerna kommer få en del kontringsmöjligheter och då ska vi kunna se ett par bortamål. Testar en insats strax under medel på spelet!

Blir även två målskyttespel med mindre slantar: 

Moreno – 3,05 @ betsson - 0,5/10 units

Cheryshev – 3,50 @ unibet - 0,5/10 units

/e@sy