Match på Coliseum Alfonso Pérez ikväll mellan Getafe och Sevilla. Har inriktat mig på varningar i den här matchen och två spelare som säkerligen kommer få en ostskiva innan detta är över. Spana in vilka det är!

  • Match: Getafe – Sevilla
  • Spel: Míchel/Gary Medel får gult kort
  • Odds: 1.80/2.05 @ expekt
  • Insats: 3/10 units på bägge
  • Spelstopp: 21:00

Vi kan börja med domaren i den här matchen som heter Javier Turienzo Álvarez, en herre som inte dömt allt för många matcher på slutet. Men senast han var ut i hetluften som viftades det hejvilt med korten. Det var i matchen Zaragoza – Barcelona som han delade ut hela 10 gula kort och ett rött kort, och detta i en match som inte alls var särskilt brutal i mina ögon. Som vanligt är det låg nivå på domarna i Spanien och ikväll tror jag det kommer smälla en hel del ute på planen,.

Míchel i Getafe spelar som defensiv mittfältare och leder kortligan i sitt lag med 11 gula kort + ett rött kort, och detta på endast 15 matcher spelade (12 från start). Han är inte världens mest slipade spelare och kommer ofta i sent i situationer, även andra fulknep är återkommande inslag när det gäller Míchel. På de tio senaste matcherna han spelat har han skramlat ihop 7 gula kort och 1 rött, det är en riktigt hög procent och jag tror vi får se ännu ett gult idag!

Kortbenägen herre nummer 1 - Gary Medel

Gary Medel vill inte direkt vara sämre än Míchel och har dragit på sig hela 14 gula kort den här säsongen, dock har han spelat 26 matcher från start i Sevilla. Det här är ett riktigt psyko på planen som jag absolut inte skulle vilja möta i en duell. Han går ofta in onödigt hårt och det är ren lycka att han inte brutit benet på någon motståndare. Kikar vi på Medels åtta senaste matcher så räknar vi ihop till hela sex gula kort, och han är alltså endast ett kort ifrån ännu en avstängning. Konstigt nog har han faktiskt inte fått något rött kort denna säsong, kanske dags för ett idag?


Senast dessa lag möttes var den 5:e December förra året, och då slängdes det gula kortet upp 6 gånger. Givetvis fanns både Míchel och Medel med i listan över de gula korten då. Blir det 6 gula kort även här så tror jag att dessa två har fått ett varsitt innan kvällen är slut.

Testar även 0.5/10 units på att Medel får ett rött kort, 12.00 i odds hos betsson.

Insatsen återbetalas om spelaren i fråga inte skulle starta matchen.

/e@sy