Man var inte utspelade mot Palermo i premiären utan man stod upp ganska bra, men visst vann ändå Palermo förtjänt till slut. Men nu är det andra bullar som gäller när man ska möta Verona på hemmaplan, där man har sina fans i ryggen. ock har man fortfarande viktiga spelare borta. Verona är precis som man trodde inför premiären, giftiga framåt och ganska dåliga bakåt. Nu hade dock målvakten i Verona en riktigt bra dag och räddade 1 poäng åt laget, men inte kan han väl göra 2 riktigt bra matcher i rad. Nä jag ser framför mig en chansrik match där Verona bjuder till, såväl framåt som bakåt.

  • Genoa – Verona
  • Spel: Över 2.5 mål
  • Odds: 2.00 @ Unibet
  • Insats: 5/10 Units
  • Spelstopp: 20.45

Genoa stod upp ganska bra även om det var väntat att man till slut skulle förlora borta mot Palermo i premiären (1-0). Men har man viktigare spelare och inte så bred trupp så är det inte så konstigt. Men nu är det hemmaplan som gäller och där brukar man kunna höja sig. och när man nu dessutom möter ett lag som Verona som inte är sena på att bjuda på ytor rätt frekvent så är jag rätt säker på att Genoa kommer kunna utnyttja det flera gånger, sen gäller det förstås att förvalta chanserna på bästa sätt.

Men bakåt så saknar man fortfarande förstemålvakten och nyckelspelaren Mattia Perin och det är och kommer vara ett jätteavbräck ända tills han blir skadefri. även anfallaren Diego Perotti saknas, men där är jag inte lika orolig då man har rätt okej anfallare som kommer se bättre ut mot detta stabbiga försvar Verona har. Det kommer nog bli svårare att inte göra mål än att faktiskt göra mål på detta motstånd. Men Genoa får även tillbaka två spelare till denna match och som direkt går in i startelvan vilket är positivt för laget.

genoa_200x200    verona_200x200

Verona gjorde en ganska bra match mot Roma, eller ska vi vara ärliga och säga att målvakten Rafael gjorde en bra match mot Roma. Jättebra match till och med. Det var han som var skillnaden mellan 1 poäng och 3 poäng i den matchen för han gjorde flera svettiga räddningar annars hade matchen aldrig slutat 1-1. Offensivt visste man nästan att det skulle se bra ut, till och med mot ett lag som Roma. För bjuder man upp till dans så kommer chanserna framåt komma, men bakåt så kan det se ut som en hönsgård som det så många gånger gör när Verona spelar.

Fortfarande är backarna Artur Ionita och Filip Helander skadade och inte tillgängliga vilket såklart är två avbräck defensivt. Offensivt ser det dock ut precis som det gjorde senast, och med en målskytt i Giampaolo Pazzini på bänken att slänga in om det behövs. Nä offensivt är det inga problem för där har man spelare som alltid gör bra matcher och som har näsa för mål. Men det kommer alltid vara defensiven som oroar när Verona spelar match. Nä detta kan bli en svängig match som det ju så ofta blir när Verona spelar. Samma möte förra säsongen slutade hela 5-2 till Genoa, just saying!

————————————————————————————————————————————————————–

Genoa får tillbaka spelare och man spelar nu på hemmaplan så visst kommer man ha bra chans i denna match. man har dock avbräck som inte direkt går att ersätta i Genoa just nu, framförallt förstemålvakten. Men att man kommer bjudas på ytor offensiv är solklart. Verona är inget lag att lita på defensivt överhuvudtaget så det är klart man kommer bjuda Genoa på ytor där. Men offensivt har man nog med kvalite att faktiskt kunna vinna matchen om det vill sig väl och man går sällan mållösa från en match faktiskt. Nä jag tror på en chansrik match med ett antal mål också. Jag spelar på Över 2.5 mål till oddset 2.00. Insatsen är medel här. Jobba!

/ L’orso