Vi har ett Genoa som brukar spela bra på hemmaplan, men man saknar en hel del spelare som har påverkan på lagen defensivt. Dock har man bra tugg framåt som man märkte borta mot Torino senast när det blev 3-3. Nu möter man ett Napoli där offensiven ser riktigt bra ut och där den även är bred, vilket man kände när Dries Mertens byttes in senast och gjorde mål direkt för att sen bli lite förbannad för att han inte startade. Hungriga spelare med andra ord. Borde bli mycket mål här.

  • Genoa – Napoli
  • Spel: Napoli över 1.5 mål
  • Odds: 1.91 @ Unibet
  • Insats: 6/10 Units
  • Spelstopp: 15.00

Genoa blandar och ger en hel del som mot Torino senast när det blev 3-3. Defensivt var det katastrof men offensivt var det bra. Och på hemmaplan har man en tredens att släppa på gasen mer än vanligt och när man möter ett lag som Napoli och dess offensiva vapen så finns det stor risk att det straffar sig. 

I hemmalaget så stryker vi Goran Pandev (anfallare), Issa Cissokho (back), Blerim Dzemaili (mittfältare), Giovanni Marchese (back), Nicolas Burdisso (back) och Diego Capel (ytter) och här får defensiven ta mest stryk då. Främst för att ordinarie backen Burdisso och ordinarie mittfältskrigaren Dzemaili saknas. Sen när även reserven Marchese saknas så ser det tunt ut där bakom.

Genoa_cfc    napoli

Napoli kommer från en vinst hemma mot Palermo som bara blev 2-0, dock i underkant måste man säga. Innan dess har man imponerat och man kommer vara med om guldet ända till slutet tror jag. Nu tar man sig an ett Genoa som blandar och ger mycket. Fin offensiv när det stämmer men laget dras med skador som ställer till det defensivt. Och ett offensivt skickligt Napoli borde absolut kunna utnyttja det.

Här saknar man absolut ingen och man mönstrar en stark startelva precis som senast. Man går för 3 poäng igen och med formstarka spelare som Gonzalo Hoguain, Dries Mertens och Lotenzo Insigne framåt så lär man göra minst 2 mål här.

————————————————————————————————————————————————————

Genoa lär släppa på gasen då man spelar hemma vilket kan bli förödande i denna match. Man har flera defensiva avbräck som bara borde ge effekt negativt. Man möter ett Napoli som spelar riktigt bra fotboll och som är riktigt bra offensivt. Och med formstarka spelare mot ett Genoa som är sargat kan det väl bara sluta på ett sätt? Jag spelar Napoli över 1.5 mål till oddset 1.91. Insatsen får bli strax över medel. Avanti Napoli!

/ L’orso