Här tar Genoa emot Milan och det är ett bra Milan vill jag lova. Offensivt ser det bra ut och man har formstarka spelare. Genoa har dock haft problem i inledningen av säsongen pga skador på viktiga spelare. Och nu är det än värre, 2 avstängningar har man fått och man möter ett Milan som börjat bra och har två starka insatser i ryggen och innan dess var man spelmässigt bra mot Inter men åkte oturligt nog på en torsk. Tror inte Milan torskar här.

  • Genoa – Milan
  • Spel: Milan (draw no bet)
  • Odds: 1.70 @ Betsson
  • Insats: 6/10 Units
  • Spelstopp: 12.30

Genoa har inte börjat säsongen särskilt positivt och visserligen har man haft tufft motstånd, men spelet har inte sett så himla bra ut heller för den delen. Nu möter man återigen ett tufft motstånd och med den form man befinner sig i, med 3 raka förluster och 4 förluster på de 5 inledande matcherna, så känns det som det bara kan bli värre här idag. Förra säsongen vann Genoa båda mötena mot Milan så räkna med ett revanschsuget Milan, och det är också helt olika status på lagen. Förra säsongen hade Milan ett sisådär lag nu tvärtom och Genoa hade ett bra lag förra året, nu är det sisådär. Man brukar annars ha svårt för Milan historiskt sett.

Och inför matchen så kan vi konstatera att vi stryker både Issa Cissokho och Goran Pandev som är avstängda efter röda kort föregående match. Sen har vi fortfarande superviktige målvakten Mattia Perin skadad. utöver dessa borta så Serge Gakpe, Ezequiel Munoz och Tino Costa borta.Snacka om tråkig situation för Genoa som ju inte har en så himla bred trupp med samma kvalité. Så man har ju liksom inte råd att ha så många borta.

Genoa_cfc      logo-milan

Milan har inte varit jättebra men i de senaste matcherna har varit bättre och bättre och man har nu 2 raka segrar där formen är klart uppåtgående. Och matchen innan segrarna gjorde man en bra insats, vi snackar om derbyt mot Inter där man oturligt förlorade med 1-0 i en match där man förtjänade minst 1 poäng. Nu ska man möta ett Genoa som har flera spelare borta och som man, med undantag från förra säsongen, haft det ganska lätt för.

De vi kan stryka är Jeremy Menez, M’Baye Niang, Juraj Kucka, Philippe Mexes och Ignazio Abate. Klart det är bra spelare men inte så att Milan står och faller med dessa. Man har ju många nya spelare på liknande positioner så. Nä jag tror inte MIlan förlorar mot ett sargat Genoa med ganska dyster form. Utan jag tror man fortsätter på den inslagna vägen genom att vinna och säkert göra en del mål.

—————————————————————————————————————————————————————-

Genoa har en dålig form med 4 förluster på de 5 inledande matcherna. Man kommer inte ställa ett jättebra lag på planen då man har en del avbräck, bland annat viktige målvakten Mattia Perin osv. Ingen feeling alls för Genoa just nu. Milan tror jag däremot mer på, dels för att man har bra form men också för att man har en fin offensiv som gjort 6 mål senaste 2 matcherna. Det kommer nog skilja en hel del poäng när vi summerar i vår och då borde ska man inte förlora en sån här match. Jag spelar Milan att vinna, men där vi får insatsen tillbaka om det blir oavgjort. Insatsen är strax över medel. Jobba!

/ L’orso