Såklart man även måste spela lite Serie A och jag tycker mig ha hittat ett fint odds med stora chanser att gå in och det hittar vi i matchen Genoa-Fiorentina där jag tror det kommer bli en underhållande match dr båda har stor chans att vinna. Därför vågar jag inte riktigt tippa på någon vinnare utan fokuserar mer på den underhållande delen. Men vad har jag spelat på då?

  • Genoa – Fiorentina
  • Spel: Över 2.5 Mål
  • Odds: 2.00 @ bet365
  • Insats: 6/10 Units
  • Spelstopp: 18.00

Genoa var ju ett väldigt trevligt lag att kolla på under hösten med en bra defensiv, men precis innan jul så förlorade man mot Torino med 2-1 och nya året har bar fortsatt i samma anda med dålig form och mycket insläppta mål. 10 mål bakåt och 7 mål framåt år 2015 på 4 matcher är väldigt mycket mål. Och senast fick man tillbaka sin bäste offensiva spelare i form av Diego Perotti vilket såklart var bra för Genoa.

Och till dagens match så stryker vi vänsterspringaren Luca Antonelli och innermittfältaren Andrea Bertolacci som båda är avstängda, lägg även till att mittbacken Giovanni Marchese är skadad sen tidigare. Dom lägger jag stor vikt på och lär synas defensivt att dom saknas. Lägger dock ingen stor vikt på att Alessandro Matri saknas offensivt för Genoa då jag tycker man har relativt bra ställt där men framförallt en Perotti tillbaka som är väldigt viktig. Men även frågetecken för högerspringaren Luca Antonini. För mycket spelare borta är väl sällan bra defensivt?

Man har 5 raka utan vinst och även 5 raka som gått över 2.5 mål. På hemmaplan brukar man vara rätt frejdiga offensivt vilket man även kommer vara idag, men man möter ett Fiorentina som inte är ganska bra för stunden så det kan mycket väl slå tillbaka på dom.

genoa_200x200      fiorentina_200x200

Fiorentina har bra form för dagen och räknar man in cupmatchen mot Atalanta näst senast matchen så har man 4 raka utan förlust varav 3 är vinster. Man har framförallt fått fart på målskyttet där en Mario Gomez nu gjort 3 mål på dom 2 senaste matcherna. Det har äntligen börjat lossna för honom, men håller det i sig är frågan. I övrigt så har nu Khouma Babacar hoppat in i 3 raka matcher efter sin skada och är nu redo att starta. Och han är verkligen något som Fiorentina behöver offensivt. Stor, stark, snabb och en målgörare.

Man har ju även värvat in Alessandro Diamanti som tidigare nämnts så offensivt har man breddat vilket är bra. Dock så kommer inte Juan Cuadrado till spel då han är på väg bort från klubben, vilket även målvakten Neto är så även han kommer inte till spel. Det är väl mer kännbart på målvaktsfronten än på offensiva delen då Ciprian Tatarusanu inte är så jävla bra alltså. Offensivt har dom ju flera spelare som kan göra mål även om Cuadrado såklart är en klasspelare.

Men vi stryker även den ordinarie backen Stefan Savic och den hårt jobbande mittfältaren David Pizarro då båda är avstängda denna afton, och det är två kännbara avbräck defensivt helt klart.


Genoa har ganska usel form just nu men är normalt sett ganska hemmastarka. 12 mål bakåt och 8 mål framåt på dom 5 senaste matcherna och jag anar att dom siffrorna kommer stiga ytterligare då detta kommer bli en böljande match med flera målchanser åt båda håll. Fiorentina är i väldigt bra form just nu och Babacar är tillbaka för fullt nu. Sen har man Diamanti på bänken och Mario Gomez har börjat göra mål. Defensivt har man några borta vilket kommer märkas. Nä jag spelar Över 2.5 Mål här i matchen till oddset 2.00. Och det får bli en insats strax över medel. Jobbbbaaa!!

/ L’orso