Gateshead har chans att klättra förbi Grimsby i tabellen ikväll, men då krävs det full pott mot gästande Aldershot.

Match: Gateshead – Aldershot
Spel: Gateshead
Odds: 2.02 @ Betsafe
Insats: 5/10 units
Spelstopp: 14/1 20:45

Gateshead är obesegrade på dom fem senaste med 2-3-0, i tabellen har den senaste tidens stabila formen gjort att man klättrat till sjätte plats. Man ligger strax bakom Grimsby som innehar den sista play-off platsen, endast målskillnad skiljer lagen åt i tabellen. Grimsby har en svårt bortamatch ikväll vilket för att Gateshead kan dra förbi om allt klaffar och ta över play-off platsen i tabellen.

gateshead

Aldershot har spelat riktigt bra hemma senaste tiden, dock har deras bortaspel varit raka motsatsen och 2-3-7 denna säsong borta är inte mycket att komma med. Man återfinns på en tjugonde plats, alldeles ovanför strecket med en poäng till godo till första lag under strecket. Man gör heller inte mycket mål på resande fot, sju gjorda mål totalt borta denna säsong och arton insläppta.

Gateshead har en del krut i laget framåt och bör få in ett par bollar på Aldershot ikväll. Aldershot som inte har hotat många lag på resande fot denna säsong bör inte kunna ställa till det för Gateshead i denna match att ta sig förbi Grimsby i tabellen om dom tappar poäng borta mot Forest Green. Ettan står sig bra och spelas med måttlig insats.