Hopman Cup står på tur i tennisen där landslagen Frankrike mot Australien står på tur. Gasquet för Frankrike och Hewitt för Australien, jag såg Hewitt’s första match mot Verdasco och det kan vara det sämsta jag sett, otroligt dåligt. Intressant spel som synas direkt!

  • Speltips – Gasquet att vinna matchen
  • Odds – 1.76
  • Units – 6/10
  • Spelstopp – 11.30

Hopman Cup står på tur och här hittar jag ett bra spel. Jag såg Hewitts öppningsmatch emot Verdasco och båda spelarna var riktigt riktigt dåliga, otroligt egentligen. Hewitt är en kille som inte är bättre än sin rankning nu och det är tyvärr låg och då jag säger tyvärr är för att jag alltid har gillat honom men jag vet också att hans tid är förbi och nu ställs han på ett stort prov där han inte ska kunna hota våran fransman Gasuqet.

Gasquet är tillbaka från både skadebesvär och kokainhärvor, han kommer att klättra i år, var så säkra på det. Han ska ha spelat bra mot sin motståndare Di Wu som han gjorde som han skulle, krossade med 6-1 6-3 och tog det ”lugnt” i andra set tydligen. Hans slag ska ha suttit bra och gjorde inte allt för många misstag. Jag gillar verkligen Gasquets backhand då den håller topklass, det är den han sätter enorm press med och Hewitt som inte kommer hänga med på den kommer få stora problem och göra många misstag.

Gasquet vinner för att han är en bättre spelare, bättre form och för att han gillar det här underlaget mycket bättre än Hewitt som bara kan spela på gräs nu för tiden.

Lycka till!

/Lidde