Vi hoppar över till Frankrike och Montpellier och inomhus turnering. Den första riktiga turneringen förutom AO enligt mig och här kommer några sköna lirare igång. Gasquet som har startat året på ett bra sätt och sedan har vi dubbelparet Fleming/Hutchins som håller på att slå sig in i världstoppen.

  • Speltips – Gasquet + Fleming/Hutchins att vinna
  • Liga – ATP Montpellier
  • Odds – 1.90 @ Betsson
  • Units – 8/10
  • Spelstopp – 15.30

Vi är i Frankrike nu och inomhus säsongen har också dragit igång, nu det i princip bara kommer handla om grus och inomhus spel. Gasquet som är i sitt hemland där han är en publikfavorit, han kommer nog ha ett massivt stöd som troligtvis kommer bära han långt i turneringen. Fleming/Hutchins är ett riktigt talangfullt brittiskt dubbelpar som är på uppgång, dom har haft bra form då dom var i sextondelsfinal i AO där dom var riktigt nära att slå ut Bryan bröderna.

Gasquet är tillbaka i Frankrike och han har bra form. Han spelade riktigt bra i Australien och krossade Tipsarevic i tre raka set och då vart jag chockad, det betyder att han är i riktigt bra form då Tipsarevic är en klass spelare enligt mig. Gasquet har en bra serve, speciellt när han slår den rakt i T:et (serverutan). Där får han vanligtvis ganska många ess och många gratis poäng per match. Han har en riktigt snygg backhand där han sätter press på sina motspelare.

Davydenko han är gammal och grå kan man nästan säga fast han inte har något hår. Han har faktiskt inget att hämta på ATP touren längre, han är bara där för att vara där känns det som. Han gör alldeles för mycket misstag nu och här ska han verkligen inte ha något att hämta, inte nu.

——————————————————————————————————————————————————————–

Fleming/Hutchins är ett brittiskt dubbelpar som jag har fastnat för, dom har en otroligt hög högsta nivå då dom kan krossa vilket dubbelpar som helst, bara att dom inte har varit så samspelta men dom börjar bli samspelta nu och börjar komma igång. En sextondelsfinal i AO är ett formbesked där dom pressade Bryan bröderna till det yttersta. Ett kommande topp par i dubbel tennisen.

Bolelli/Ramos är med i dubbeln och ärligt vet jag inte varför. Ingen av dom spelar vid nätet när dom spelar singel och ingen av dom är bra i dubbel heller. Det enda dom skulle kunna vinna på i den här matchen enligt mig är spelet vid bas linjen men det håller inte i en dubbel match då britterna kommer avgöra vid nät. Dom ska inte heller ha något att hämta här.

Jag anser att den här dubbeln är riktigt bra då både Gasquet ska vinna väldigt lätt och dessutom Fleming/Hutchins.

Lycka till!

/Lidde