Tredje omgången i Mars månads andra Masters turnering i Miami och då entrar Richard Gasquet scenen då han ska möta Albert Ramos från Spanien. Gasquet som mötte Stebe i första matchen imponerade inte alls på mig då han vart pressad i tre set av en ganska medioker spelare. Ramos däremot imponerar denna veckan, två stycken säkra vinster med ingen setförlust, starkt. Jag har hittat ett väldigt bra specialspel.

  • Matchen: Richard Gasquet – Albert Ramos
  • Liga: ATP Masters Miami
  • Speltips: Ramos att vinna minst ett set i matchen.
  • Odds: 1.75 @ bwin
  • Units: 8/10
  • Spelstopp: 17.00

Richard Gasquet från Frankrike som är lite av en mini favorit hos mig då jag älskar hans otroligt snygga backhand. Han är en otroligt ojämn spelare i längden, han kan nästan vinna mot vilken spelare som helst men kan samtidigt bli pressade av väldigt mediokra spelare. Han spelade i första omgången emot Cedrik-Marcel Stebe från Tyskland och den spelaren är inte så bra som hans rankning säger (91 sjönk 12 placeringar i veckan). Stebe har haft kass form på sistone och då pressar han Gasquet till en tuff tre sets match, det säger mycket om Gasquets form.

Albert Ramos in action

Albert Ramos

Albert Ramos från Spanien har börjat övertyga på mig nu på sistone då han har visat väldigt bra form. Han har vunnit över spelare som Monaco, Chela och Lopez vilket tyder på väldigt bra form. Han spelade förra veckan emot Gasquet och då gick han vinnandes ur striden med 3-6,7-5,6-1 och då ska han ha spelat dåligt i första set gentemot vad han brukar spela och det tyder bara på styrka att kunna ta sig ur det dåliga spelet och vända en match mot en sådan kvalitets spelare som Gasquet är. Han har inte tappat ett set i dom två första omgångarna mot Bolelli och Lopez vilket är starkt.

Jag tror att Ramos kan vinna denna matchen men jag anser att detta oddset är otroligt bra och det måste bara spelas.

Lycka till!

/Lidde