Här anser jag att bolagen är väldigt fel ute, Murray har inte spelat bra på hela turneringen och Gasquet spelar enormt bra just nu och jag måste testa detta oddset.

  • Matchen : Gasquet – Murray
  • Liga : ATP Franska Öppna
  • Speltips : Gasquet att vinna matchen
  • Odds : 3.72 @ Pinnacle Sports
  • Units : 3/5
  • Spelstopp : 14.30

 

Richard Gasquet ifrån Frankrike kommer in till denna matchen med hela Frankrikes stöd och jag tror att han är redo att ta sig till en semifinal här på Roland Garros. Richard har spelat otroligt bra rakt igenom turneringen, endast ett set tappat och detta var emot Nishikori som han fullständigt mosade förutom det setet. Richard har servat bra men hans grundslag sitter väldigt bra för tillfället, hans enhands backhand är han otroligt bra på att få vinklar med och det kommer vara viktigt emot Murray om han spelar som han har gjort hittills för då kommer misstagen att komma.

Andy Murray ifrån Skottland är en spelare som egentligen har gruset som sitt tveklöst sämsta underlag men han har växt på sistone där och tog en titel i Rom där han vann över Djokovic i finalen dock så var detta på ett snabbare underlag än här vilket hjälpte han. Murray har spelat väldigt dåligt i sina 4 första matcher, vinst i 5:e emot Stepanek, vinst i 5:e emot Bourque och sedan vinster över Karlovic och Isner. Andy är känd för sitt starka returspel och sina grundslag men dom är helt enkelt inte där för tillfället.

Andy kommer att få problem denna matchen om Gasquet spelar som han har gjort hittills och det tror jag han kommer göra.

Lycka till!

/Lidde