Jag rör mig till Frankrike och Montpellier och i matchen mellan Gasquet – Istomin. Istomin har inte gjort någon bra match tycker jag och är lite väl skevt ute med oddsen. Blir lättare för fransmannen än vad marknaden vill tro i alla fall.

  • Sport: Tennis
  • Liga: ATP Montpellier
  • Match: Gasquet – Istomin
  • Spel: Gasquet -3.5
  • Odds: 1.80 @ Pinnacle
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 19:00

Gasquet öppnade starkt mot Pouille och höll i ställningarna hela matchen. Var väldigt förvånad att Pouille hängde med så bra som han gjorde i andra set, även om det var på det berömda håret. Gasquet gjorde få misstag och en rätt solid match, han nyttjade lägena som han fick när Pouille darrade till. Han är en som många andra en bra hemmaspelare som har lyckats genom åren och har inga direkta problem med att vara favorit.

Så länge som han spelar som han gjorde mot Pouille så tror jag inte att det blir några större problem att täcka linan som är på 3.5.

Istomin började turneringen genom att gå vidare till runda två på ett bananskal, i och med att Jaziri gav upp efter första set. Däremot så spelade han inte alls bra det setet, hans andra servar var katastrofala och första serven var inte alls sig lik. Han returnerade kasst och kunde knappt få bollen över nät. Och sedan ska man veta det att Jaziri tog två MTO’s innan han knöt ihop säcken, uppenbarligen var det något med honom och inte bara politiskt.

Han hade även en match idag mot Dudi Sela, och han började precis på samma sätt där. Inget stämde i princip och att han fick möjligheten till ett breakback var rena flytet. Efter det så kom han upp i högre nivå och kunde vinna rätt lätt över israelen. Det kommer bli tufft att ligga på den nivån han behöver för att kunna hota Gasquet. Misstagen kommer att komma och ska han ha chans att hota på riktigt så får han höja sig ett par snäpp.

Visst det räckte mot Sela men räcker aldrig mot Gasquet!

I skrivande stund så droppar han från 1.88 -> 1.80 men värdet är fortfarande kvar tio punkter till!