Vi åker till Wimbledon för andra gången i år och nu handlar det om OS tennisen. Fransmannen Gasquet går in för att möta Robin Haase ifrån Holland i öppningsmatchen för båda spelarna och minst sagt har en spelare haft en knackig uppladdning!

  • Matchen: Gasquet – Haase
  • Liga: OS i London
  • Speltips: Gasquet att vinna med 2-0 i set
  • Odds: 1.67 @ Pinnacle Sports
  • Units: 3/5
  • Spelstopp: 12.30

Richard Gasquet ifrån Frankrike går in i denna OS turnering med en duglig gräs säsong bakom sig med tre stycken starka 3-0 vinster emot Kamke, Bemelmans och Almagro för att sedan åka ut emot Mayer som kom till kvartsfinal till slut. Gasquet är en spelare som har en väldigt bra rak serve där han får mycket poäng, han har även bra grundslag med sin forehand plus sin backhand, backhanden något svagare än forehanden. Han är väldigt rörlig och gör för det mesta inte så mycket misstag. Han har varit och förberret sig på gräset i en vecka nu, bra uppladdning.

Robin Haase ifrån Holland tog ett flyg igår ifrån Österrike från en grus turnering som han vann. En sliten kille som inte brukar komma långt i turneringarna vann just en turnering och har sedan inte haft tid att träna på gräs mer än en dag vilket kommer bli en sjuk omställning ifrån grus till just gräs. Haase har en rätt bra serve men det kan bli mycket misstag och det är just det jag tror att vi kommer att få se idag.

Gasquet har fått en mycket bättre uppladdning och är en bättre spelare i vanliga fall också, detta tar han!

Lycka till!

/Lidde