Vi hittar spelet i Australien där en av mina personliga favoriter spelar, Gasquet mot den oberäknelige Fognini. Gasquet såg riktigt bra ut i Hopman Cup och Fognini har sett ut som raka motsatsen. Vi spelar emot Fognini som inte alls är bra för tillfället.

  • Speltips – Gasquet -5.5 games
  • Liga – ATP Sydney
  • Odds – 2.00
  • Units – 5/10
  • Spelstopp – 02.30

Vi åker till Australien och den sista turneringen innan den prestigefyllda Grand Slam turneringen Australian Open, här jagar många formen och vissa har den redan och vissa har den inte. Det är det spelet baseras på idag.

Gasuqet har jag rekat tidigare den här månaden, då i Hopman Cup då han gjorde det han skulle, han såg riktigt bra ut och kontrollerade sina matcher totalt. Han var lite segstartad dock mot Hewitt men höjde sig och vann totalt över Verdasco som inte hade en chans att rubba Gasquet. Hans enhands backhand var riktigt bra och hans serve har han ändrat till det bättre, han gör mer ess och får mycket mer enkla poäng nu.

Fognini är en spelare som man aldrig kan räkna med, speciellt nu när han inte är i form och inte på sitt underlag. Han kan nämligen bara spela på ett underlag och det är på gruset, på det här hårda underlaget håller han inte. Hans serve är riktigt vek och han blir bruten för många gånger varje match, sen i spelet så är han riktigt dålig där också. Han förlorade t ex med 6-0,6-1 mot Dudi Sela som Gasquet kanske slår med 6-2,6-1.

Gasquet vinner för att han är mycket stabil i sin serve samtidigt som han är mycket bättre som returnerare, han har även mycket bra form samtidigt som Fognini har noll form.

Lycka till!

/Lidde