Australian Opens sextondelsfinaler är vi inne på och här har vi en fransman i storform mot en lite mer tveksam spanjor, oddset är för högt för att låta bli!

  • Speltips – Gasquet att vinna matchen
  • Liga – Australian Open
  • Odds – 2.95
  • Units – 3/10
  • Spelstopp – 05.00

Vi är inne i Australian Opens sextondels finaler och Gasquet i storform mot en Ferrer som jag inte tycker har imponerat på mig hittills.

Ferrer har inte imponerat på mig som sagt. Han hade stora bekymmer mot Sweeting då han vände 1-2 i set till vinst 3-2 och efter matchen var han väldigt lättad över att han gick vidare, han gjorde otroligt mycket mer unforced errors än han brukar och Sweeting tog till vara på det och pressade Ferrer. Han spelade inte heller bra i början av matchen mot grus specialisten Chela heller, han höll på att förlora första set men vände och vann enkelt till slut. Och Chela är inte alls bra på hardcourt. Han har visat att han har problem mot dom lite mer offensiva spelarna här i Australien och Gasquet är en av dom.

Gasquet, han har börjat komma tillbaka från alla skador och knark skandaler. Han har verkligen varit bra den här veckan och har bara tappat ett set och det var i första matchen och det brukar vara den svåraste. Han krossade Tipsarevic som jag trodde skulle göra en riktigt bra turnering men Gasquet gjorde vinnare efter vinnare med sin backhand och hans serve stämde, han har en bra serve och när den stämmer (som den har gjort i veckan) så får han väldigt mycket gratis poäng av den och då är det inte hans starkaste sida enligt mig. Hans spel är bra, han hittar bra vinklar och sedan slår han vinnare.

Gasquet kan verkligen pressa Ferrer till en fem sets match och jag tror att Gasquet kan gå vinnande ur den här och oddset är alldeles för högt för att inte testas.

Lycka till!

/Lidde