Fransmän på hemmaplan, då innebär det liv på läktaren och för det mesta ett otroligt bra spel från hemmaspelarna. Jag tror på fransk vinst här.

  • Matchen : Gasquet – Bautista Agut
  • Liga : ATP Paris
  • Speltips : Gasquet -1.5 games i matchen
  • Odds : 1.83 @ Unibet
  • Units : 3/5
  • Spelstopp : 12.00

 

Richard Gasquet ifrån Frankrike är en av mina favorit spelare, jag älskar att titta när han spelar för det att det ser så enkelt ut. Han har en väldigt fin enhands backhand och en väldigt fin forehand som han gillar att spela både med top spin, tryck och att pressa ut motståndarna med sina otroliga vinklar. Richard har en väldigt bra första serve rakt ner i T som han gillar att använda i pressade lägen men idag så får han möta en motståndare som fick lämna W/O på hemmaplan i Valencia pga sträckning i magen och just dom skadorna är väldigt svåra att återhämta sig fullt ut på mindre än en vecka.

Roberto Bautista Agut ifrån Spanien är en spelare som jag brukar kalla för mästaren av chokes. Han är otroligt bra på att inte lyckas att stänga matcher t ex emot Simon i Tokyo tror jag det var där han hade 6 matchbollar i ett tiebreak och slog ALLA i nät vilket är otroligt duktigt gjort. Han är inte som dom andra spanjorerna som trivs bäst på grus utan han trivs bäst på snabbare underlag då han spelar flakare men det kommer tyvärr inte att hjälpa han idag då Gasquet kommer att trycka på bollen mycket idag verkligen pressa Bautista i sina servegame.

Jag anser att Gasuqet ska vara större favorit i denna matchen, sträckning i magen på spanjoren, hemmaplan för Richard och Richard är i grund och botten en mycket bättre tennis spelare än Roberto.

Lycka till!

/Lidde