Detta ska vara ett relativt säkert spel, ett par som inte håller någon större klass i dubbel, speciellt tillsammans. Sedan emot ett par som har en av världens bästa dubbelspelare på just grus och sedan Cuevas som har riktigt fina returer.

  • Matchen : Garcia-Lopez/Oswald v Zeballos/Cuevas
  • Liga : ATP Buenos Aires Dubbel
  • Speltips : Zeballos/Cuevas att vinna matchen
  • Odds : 1.50 @ WilliamHill
  • Units : 4/5
  • Spelstopp : 21.00

 

Garcia-Lopez ifrån Spanien spelade igår emot Guido Pella och där visade han att han inte har någon form alls. Han spelade dåligt och hade svårt att verkligen hålla bollen i spel under perioder, mycket enkla misstag som också fällde han till slut i matchen. Han har relativt hårda grundslag men ska inte vara några problem för Argentinarna.

Oswald ifrån Österrike är en dubbelspecialist men han har inga riktiga framgångar på ATP touren som dubbelspelare, han är en bra spelare på Challenger touren men inte ATP. Han har en bra serve vilket inte kommer vara lika gynnsam här på gruset och sedan spelar han aggressivt vilket dom två Argentinarna kommer kunna hantera enkelt.

Zeballos:Cuevas

Zeballos och Cuevas spelar dubbel ofta tillsammans och går ofta vinnandes ur striderna.

 

Zeballos ifrån Argentina är en spelare som hade kunnat bli en av dom bästa dubbelspelarna i världen om han hade satsat på det men han gör inte det vilket är skumt. Han har en bra serve som han får mycket gratis på men även riktigt bra volley och aggressiva returer som jag tror kommer passa bra idag.

Cuevas ifrån Argentina var borta ett väldigt långt tag men kom tillbaka i slutet av förra året och då började han vinna direkt på Challenger touren. Han är en spelare som hör hemma på ATP touren men hade inga poäng kvar så fick jobba sig uppåt. Cuevas har väldigt fina grundslag som han kommer göra många passeringar på.

 

Argentinarna Zeballos/Cuevas ska bara gå vinnande ur denna fajten, jag skulle bli otroligt förvånad om dom inte vinner för här skiljer det 2-3 klasser i kvalitet. Lågt odds men detta ska egentligen bara in.

Lycka till!

/Lidde