Galatasaray går som ett ånglok i ligan och frågan är om Maniaspor kan stoppa dem här?


Galatasaray – Maniaspor
Mitt tips: Galatasaray -1, -1-5 (Asian Handicap)
Odds: 2.00 @ Pinnacle
Insats: 6/10
Spelstopp: 19.30

Galatasaray ståtar med 8 raka utan förlust i ligan och man ligger för närvarande etta i tabellen. Formen är verkligen på topp för laget som ståtar med 5 raka segrar varav de 3 senaste är vunna med 2 mål eller fler vilket talar för mitt spel här. Man spelar med ett stort självfötroende för dagen då man slagit några av sina värsta konkurrenter på ett bra sätt. För tre matcher sedan körde man över ligatvåan och derbykonkurrenten Fenerbache med 3-1 och en sån seger lever man på länge. Efter den matchen har man kört över Trabzonspor och Orduspor med 3-0 och 2-0 på deras hemmaplaner. Nu är det dags för Galatasaray att väna hem till sin hemmaplan igen och här trivs man enormt bra då man har resultatraden 5-1-1.

Jag har svårt att se hur Maniaspor ska ha något att sätta emot här. Formen är knacklig och på bortaplan har man stora bekymmer att vinna matcher. Maniaspor är dock inget skräplag som man kör över hur som helst och därmed lirar jag asian handicap här istället för det raka.

Galatasarays form kontra Maniaspor gör spelet spelvärt i mina ögon. Jag tror Elmander och Milan Baros fixar det här för Galatasaray!