En match i div 4 dalarna idag där tabelljumbon Gagnef tar emot Mora. Gagnef har inlett serien katastrofalt och man kommer troligtvis åka ur div 4 den här säsongen, men jag tror fortfarande man kan bjuda upp till bra motstånd ikväll och testar en mindre slant på en dubbelchans här.

  • Serie: div 4 dalarna
  • Match: Gagnef – Mora
  • Spel: 1x (dubbelchans)
  • Odds: 2,75 @ nordicbet
  • Insats: 2/10 units
  • Spelstopp: 19:00

Gagnef har som sagt inlett serien på ett mindre bra sätt och placerar sig sist i tabellen med tre inspelade poäng på sju matcher och en målskillnad på hela 3-31. Men det har funnits en del ljusglimtar under säsongen och poängen man tagit kom i hemmasegern mot Vansbro (1-0) där man stod för en riktigt bra prestation. Man stod även upp bra mot topplaget Ludvika (0-3) på bortagräs i senaste omgången där Ludvika avgjorde matchen med två snabba mål i slutskedet av matchen. Målskyttet har ju helt klart varit ett problem som ni ser och det är inte särskilt förvånande då man tappat två spelare som stod för väldigt mycket offensivt förra säsongen. Men får man in ett mål att jobba på ikväll så tror jag inte alls man är så borta som oddsen vill visa på här.

Den uttagna truppen ser helt ok ut där en del nyckelspelare som jag känner igen finns med.

gagnefif

Mora har precis som kvällens motståndare tappat en del viktiga spelare inför den här säsongen och jag trodde att man skulle få det riktigt tufft i år. Men man har tagit en del poäng efter sju omgångar ändå och placerar sig som tabellfemma just nu. Man kommer från en vinst mot Vansbro med hela 5-2 men man var riktigt illa ute och hade ett 0-2 underläge i halvtid innan man spelade upp sig samtidigt som Vansbro rasade ihop som ett korthus. Jag hoppas och tror på att man kommer underskatta Gagnef ikväll, för då kan man komma att få lite problem här.

Mora har tagit ut en trupp som ser så gott som ordinarie ut.


En bortaseger står i 1,20 just nu och det tycker jag inte är spelbart alls med tanke på att man hade stora problem med Vansbro i förra omgången trots stora siffror till slut. Jag hoppas Gagnef kan överraska ikväll och kniper minst en poäng till oddset 2,75 hos nordicbet. Låg insats på det här spelet!

Testar även 0,5/10 units på krysset som jag finner värde i, höga 6,50 hos nordicbet.

/e@sy