Lagen kommer från liknande resultat men det ska skilja betydligt mer än så mellan dessa lag. Fürth ligger i toppen och har varit stabila denna säsong, Fortuna är uddlösa för dagen och bör få det svårt i denna match att hävda sig.

Match: Fürth – Fortuna Düsseldorf
Spel: Fürth
Odds: 1.73 @ Bet365
Insats: 5/10 units
Spelstopp: 25/3 17:30

Trots ett riktigt bra läge och att man tog ledningen lyckades inte Fürth att vinna mot bottenlaget Dresden i senaste matchen som slutade 1-1. Andra raka oavgjorda matchen för Fürth nu som lär plocka lite poäng innan Paderborn tar klivet om och tar över 2:a platsen i tabellen. Man är dock fortsatt obesegrade och har nu 2-3-0 på dom fem senaste. 7-3-3 hemma denna säsong med 20/12 i mål och man har i denna match ett riktigt bra läge att hitta tillbaka och få upp självförtroendet på topp igen. Mergim Mavraj och Stephan Furstner är tillbaka från avstängning, Kraus är tveksam och Tyrala och Fullkrug är borta.

azemi-Fürth

Fortuna Düsseldorf har inte direkt glänst i sina senaste matcher. I senaste matchen spelade man mot FSV Frankfurt borta och matchen slutade 0-0, men Fortuna Düsseldorf kunde lika gärna ha förlorat men fick med sig en poäng. Strecket närmar sig underifrån och det är dags att börja plocka lite fullpoängare nu om det inte ska bli kritiskt i tabellen. Nu ligger man på en 11:e plats med 3 poäng tillgodo ner till strecket. 1-3-1 på dom fem senaste och borta denna säsong har man spelat 3-6-4 med 13/16 i mål. Man har frågetecken på Latka, Fink och Benschop, borta är Bebou, Bomheuer, Bellinghausen och Balogun.

Dagsformen är kanske inte 100% för Fürth just nu, men här hemma mot Fortuna har man nu ett riktigt bra tillfälle att ta en skön vinst och tre friska pinnar. Fortuna som dessutom saknas viktiga spelare känns uddlöst just nu och jag har helt enkelt svårt att se hur man ska kunna störa Fürth på något vis i denna match, ett mirakel kanske. Ettan känns som ett stabilt spel i denna match och spelas med måttlig insats.